ppppppo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 162 عنوان شکایت 63 بازدید | 9 پست سلام میخام برم ازپدرنابودشدم شکایت کنم.خیز ندیدع ن خرح میده.ن ادمه.بددهن.تهدید ب کتک میکنه زور گو هست بدل وشکاک هست.وسواس فکری داره.نمیزاره خلستگازبیادبرام.جدیدا یکی میخادبیادنمیزاره ادمای بسیازعالی برم حکم رشد بگیزم ازدستش خسته شدم الهیی خاتوادش خیر نبینند دیروز | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ppppppo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 162 مادرم برامهریه رفت چون هزارپول بماهانمیده ی بچع مریض ب جون مااندخته بیشعور ب چشمش نیست.فهم نداره.مهریه نمیده پول جیبی نمیده.شدیم کلفت رایگانش.بگید چکنم
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4671 زنگ بزن اوژانس اجتماعی آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4671 چکارمیککند باهاشون حرف بزن خودشون راهنماییت میکنن فکر کنم میان با پدرت صحبت میکنن آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️
ppppppo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 162 باهاشون حرف بزن خودشون راهنماییت میکنن فکر کنم میان با پدرت صحبت میکنن مرسیی این حروم زاده ترازاین حرفاس
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4671 مرسیی این حروم زاده ترازاین حرفاس ☹️😔😬🥲خواهش میکنم گلمبرو پیش وکیلی باهاش حرف بزن اونم کمکت میکنه آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️