2777
2789

خیلی ذهنم درگیر حرف فامیل و آدما میشه

فامیلام خیلی تیکه کنایه میندازن چندبار یکیشون گفت پشت سرت میگن پدر مادرش طلاق گرفته کسی پشتش نیست

چیزی هم بهش بگین خیالتون راحت باشه (دلم خیلی سوخت )

بچه ها من نمیتونم به تنهایی دربرابر تیکه ها و کنایه های فامیل ایستادگی کنم

از پس همشون برنمیام که بخوام دعوا بگیرم حرف بگم حرف بشنوم

ولی میخوام یه چیزی بگین که ذهنم آروم بشه

یه چیزی که بتونم تمرکزمو بزارم رو خودم و تودهنی بزنم به تموم اونایی که قصد کوچیک کردن منو داشتن

بخدا خیلی درگیر حرفاشون شدم

صبح تا الان اومدم درس بخونم

ولی همش ذهنم شده مرور تیکه ها کنایه ها کوچیک کردنا تحقبر شدنا

یه حس خشم و نفرت به همه کس و همه چیز

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی بایدبه غرورت بربخوره تاپیشرفت کنی

اخه خورد و تحقیرم میکنن بحث پیشرفت نیست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ولکن این افکار مزاحمو به ذهنت راه نده بخدا بعدا میفهمی الکی حرص میخوردی دنیا ارزششو نداره...

یکم بیشتر حرف بزن

تجربه داشتی؟

یکم بیشتر حرف بزن تجربه داشتی؟

بله داشتم و خیلی ادمای سمی تو زندگیم بودن

واسه ارامش روانم از زندگیم حذفشون کردم

منم مثل تو بودم بسکه فکر و خیال میکردم دوسداشتم سرمو بکوبم به دیوار یعنی ی شبایی به جنون میرسیدم حتی موقع انجام دادن کارا حتی اگه سرم گرم بود ذهنم مشغول بود یعنی فقط دستام کار میکردن ولی خب از خودت بپرس همین آدما با این دل سیاه اگه یزمانی بفهمن اینقد زندگیو برامون تیره و تار کردن از خوشحالی تو پوست خودشون میگنجن؟!

ببین حرف این آدما جوری ب کتف چپت باشه ک فکرشم نتونن بکنن

خیلی بی ارزش ار از این حرفاست اون زر زرای الکیشون

دهن آدما مگ بسته میشه؟نه

چرا الکی وقت و زندگیت و عمرتو هدر بدی واس زر زدنای الکی و چرت اونا؟ اوتا عادتشونه حرف نزنن پشت سر این و اون شبشون صب نمیشه

روز کنکورت اون کنکور دلش برات میسوزه ک الهی درگیر حرفای این و اون بوده بذار من یکم وقت کنکور رو عقب بندازم ب خاطر فلانی ک شرمنده خودش نباشه؟

نه عزیزم...با همه این پستی و بلندیا بالاخره کنکور میرسه

و اون خودتی ک باید ب فکر خودت باشی

بخدا ک الان هیچکی ب فکر ادم نیست جز خودش...

ی جوری پیشرفت کن ی جوری بزن تو دهنشون با پیشرفتت ک پسفردا حسرتتو بخورن

تموم کسشراشونو هم بنویس توی ی برگه و اون برگه رو آتیش بزن خیلی کمک میکنه برای خالی شدن ذهنت

یا تعداد نفس هاتو بشمار

از همه چیز دورت میکنه عزیزدلم و تمرکز لازمتو بدست میاری

ببین حرف این آدما جوری ب کتف چپت باشه ک فکرشم نتونن بکننخیلی بی ارزش ار از این حرفاست اون زر زرای ال ...

مرسی عشقم که اینارو نوشتی برام

معلومه خودت درد کشیدی که الان با گوشت و پوستت درک میکنی

مرسی عشقم که اینارو نوشتی برام معلومه خودت درد کشیدی که الان با گوشت و پوستت درک میکنی

اره قشنگم من ب شخصه ب این نتیجه رسیدم🙂↔الان ک ب کتفم گرفتمشون زندگیم ع این رو ب اون رو شده