2777
2789

چه جالب همین الان ی نفر دیگه تاپیک زد واسه این موضوع.

بابا همه دور و وری های من بچه هاشون پسر شده الان پسرای ما میترشن تو رو خدا دختر بیارین. حالا ما دختر از کجا بیاریم واسه پسرامون.

شوهرم فهمید پسره دو روز افسردگی داشت.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
چه جالب همین الان ی نفر دیگه تاپیک زد واسه این موضوع. بابا همه دور و وری های من بچه هاشون پسر شده ا ...

😂😂😂شوهره منم عشقه دختره

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب همین الان ی نفر دیگه تاپیک زد واسه این موضوع. بابا همه دور و وری های من بچه هاشون پسر شده ا ...

آره والا تناسب دختر و پسر داره به هم میخوره منم الان دور و بریام بیشتر پسرن.

لا تقنطوا من رحمت الله

یه دختر دارم قصدبارداری دارم فقط یکی دیگه گفتم جفت بشن دیگه کافیه

آره والا تناسب دختر و پسر داره به هم میخوره منم الان دور و بریام بیشتر پسرن.

واقعا چرا همه بچه ها دارن پسر میشن. ی وقت به سرنوشت قوم لوط گرفتار نشیم.

من تو فامیلمون الان ی دونه دخترم نداریم خب

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

من خودم چون جواب گرفتم تصمیم گرفتم هرکی خواست بهش بگم چند باری هم‌تونی نی سایت گذاشتم چیکار کردم اول ازهمه نظر کردم و از خدا خواستم وتلاشمو کردم یه ۶ماهی رژیم‌گرفتم ماست ودوغ وشیر نخوردم‌ وگرمیجات خوردم ولی دیگه خسته شدم ولش کردم

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
یه دختر دارم قصدبارداری دارم فقط یکی دیگه گفتم جفت بشن دیگه کافیه

منم خیلی دوست دارم از هر دو تا جنس داشته باشم. به خصوص حالا که پسر شد ان شا الله خدا بهم ی دختر بده تا توی خونه دق نکنم.

اما ما سه تا خواهر بودیم واقعا خیلی خوب بود تربیت بچه های همجنس راحت تره به خصوص وقتی دختر باشن. بسپار به خدا ان شا الله مصلحتش با خواسته دلت یکی بشه گلم

بعدش فقط فلفل سیاه خوردم اونم بعد پاکی ۷روز خوردم با کشمش ازنوع فخری هستشو درمیاوردم میخوردم بادونه فلفل سیاه 

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
جالب اینه ک من بچم دختره خواهرشوهرمم ۲تا دختر جاریم هم دو تا دختر فقط اون یکی جاریم ی پسر داره ایقد ...

آخه پز دادن دادن داره معذرت میخوام واقعا اما ما به اینایی که پز میدن واسه پسر دار شدنشون ی حرف زشتی میزنیم میگیم ... پرست‌. 

والا

دختر و پسر نداره اما خب دختر غمخوار مادر هست و پسر عصای دست پدر‌. مسلما مامانا اگه عاطفی باشن دختر رو ترجیح میدن