2777
2789
عنوان

دوس پسر دکتر میلیاردر دارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3899 بازدید | 125 پست
عه عزیزم من فقط به پسرا به عنوان سرگرمی نگا میکنم تو دستاورد میدونیش داری جار میزنی شوهر کردی بعدشم ...

عزیزم چه دستاورد بزرگی نصیبت شده هر روز با یکی بودن بغل این و اون بودن افتخار داره برات🤣!?️

دمه دستی نباش

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌htt6

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پول بابام خاندانت رو میخرم گلم😑😂نیاز مالی رو تو داری هر چقد فقر بیشتر باشه میزان خاله زنکی و سر ...

اگه بابات اینقدر پول داره مادر چرا ناراحته از دست دادن این پسر پولدار؟

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

بیا برو بابا زیادی داری چیز میخوریا

خیلی بی ادب هستید

مشخص شد خانواده متمول و با فرهنگی داشتین

مطمئن هستم یه رل هم نداشتین

فقط آرزوشو دارین

انقدر داغ کردین

حیف وقتم که تلف شد در هم کلامی با بعضی

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

رلم نیس در حد اشنایی بود😐خب خودم ردش کردم چقد حسودی تو 😂😂😂😂😂حسودی نکن عزیزم انشالا قسمت خودت

خب کند ذهن وقتی رلت نبود نباید بگی دوست پسرم بود معلومه سطح خانوادگی و تحصیلی خودت خیلی پایینه ک کف و خون بالا آوردی 😅🤣😂

ندید بدید بیچاره

من خواستگار متخصص و دندونپزشک داشتم رد کردم و با شوهرم ک شغلش آزاده و درآمدش بیشتره ازدواج کردم

نه اینکه مثل تو دستمالی بشم هرروز با هر پسر

خیلی بی ادب هستید مشخص شد خانواده متمول و با فرهنگی داشتین مطمئن هستم یه رل هم نداشتین فقط آرزوشو دا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب ینی ادم نباید خوشش از ظاهر یکی بیاد کنارش بخوابه بوسش کنه؟ اگر فقط پول بخوام که عشقی در کار نیس

مگه شما میفهمی عشق چیه ؟!دلت ول نیست که هتله با توجه به تایپکات 🤣

میگی ظاهرش خوبه حالا خوبه اصلا نمیدونی قدش تا کجات اینجوری حرف میرنی

خب کند ذهن وقتی رلت نبود نباید بگی دوست پسرم بود معلومه سطح خانوادگی و تحصیلی خودت خیلی پایینه ک کف ...

تو راس میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چی خنده داره

بی ادبی

کاش خانواده ها برای تربیت بچه ها بیشتر وقت بذارن

بقیه جورشونو نکشن

چه مجازی چه غیر مجازی

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چی خنده دارهبی ادبی کاش خانواده ها برای تربیت بچه ها بیشتر وقت بذارن بقیه جورشونو نکشن چه مجازی چه غ ...

بابا بیا برو وقتی بات حرف میزنم اینگار دارم متن برجام ایران امریکا میخونم پاشو گمشو از تاپیکم😂😂😂😂😂😂

دستمالی کاعدی پسرا شدن جدیدا دستاورده

اره والا همینو بگو متاسفم که هم جنس خودم اینقدر نادون و کوتاه فکره که اینو یه دستاورد میدونه برا خودش

بابا بیا برو وقتی بات حرف میزنم اینگار دارم متن برجام ایران امریکا میخونم پاشو گمشو از تاپیکم😂😂😂� ...

حیف وقت تایپ

حیف نت