2777
2789
عنوان

خواستگار قبلیمو دیدم دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 39 پست

کجا دیدیش؟به هرحال گذشته دیگه بر نمیگرده،هیچ کاری ازدستت بر نمیاد فقط مواظب باش از این به بعد دائم شوهرت با اون مقایسه نکنی اگر بیفتی به این افکار کلا داغون میشه روحیه ت!!شما که با اون آقا زندگی نکردی قطعا اونم بدیهایی داره که همسرش میدونه،این فکراتو بریز دور عزیزم،فقط اعصابت خرد میشه و زندگیت تلخ میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا دیدیش؟به هرحال گذشته دیگه بر نمیگرده،هیچ کاری ازدستت بر نمیاد فقط مواظب باش از این به بعد دائم ش ...

الانم زندگیم تلخ شده😭😭😭😭 چطور رها شم همش قیافش جلو چشممه

از خریت بخدا خریت محض فک میکردم خودم انتخاب کنم بهتره اونو خانوادم بیشتر اوکی دادن

اخه مگه میشه

مطمعنا یه چیزی بوده

مثلا من همه چیزش خیلی خوب بود اما یکم تازه به دوران رسیده بود و اینکه باید میرفتم یه شهر دیگه

اخه مگه میشهمطمعنا یه چیزی بودهمثلا من همه چیزش خیلی خوب بود اما یکم تازه به دوران رسیده بود و اینکه ...

ت دلیل قانع کننده داشتی من واقعا هیچ دلیل خاصی نداشتم خریت بود فقط

ببین عزیزدلم این شناخت بعد از چند سال زندگی مشترک بدست میاد ، چون با اون شخص زندگی نکردی خیلی اجتماعی تر و حمایت گر به نظر میرسه ، اگه تجربه زندگی باهاشو داشتی مطمئن باش خیلی ایرادهای مختلفی ازش میگرفتی. ما هم پر از ایراد هستیم . فقط باید یاد بگیریم شرایط رو به نفع خودمون تغییر بدیم .

اخه مگه میشهمطمعنا یه چیزی بودهمثلا من همه چیزش خیلی خوب بود اما یکم تازه به دوران رسیده بود و اینکه ...

خواهر زاده ی منم خواستگارشو رد کرد ، همین دلیل اسیو اورد ، میگفت میخوام خودم انتخاب کنم، نباید سنتی باشه اینقدر حرص خوردم

ت دلیل قانع کننده داشتی من واقعا هیچ دلیل خاصی نداشتم خریت بود فقط

ولی اینم بی نهایت خوشتیپ و قد بلند، کت و شلواری مرتب، خوشگل، سه سال خواستگاری کرد، بی نهایت خانواده دوست و احترام به زن و واقعا دوستم داشت، وکیل بود و طلافروشیم داشتم

امیدوارم منم پشیمون نشم

خواهر زاده ی منم خواستگارشو رد کرد ، همین دلیل اسیو اورد ، میگفت میخوام خودم انتخاب کنم، نباید سنتی ...

حالا من چون خانواده ام خیلی باهاش اوکی نبودن رد کردم

دوست دارم صددرصد مورد تایید خانواده ام باشن

الانم زندگیم تلخ شده😭😭😭😭 چطور رها شم همش قیافش جلو چشممه

عزیزم خودت با دست خودت داری زندگیت خراب میکنی،به خدا اینا افکار شیطانی هست،حاضرم قسم بخورم اون آقا هم اخلاقای بدی داره که اگر باهاش ازدواج میکردی متوجه میشدی!!تنها راه رهایی کشیدن افسار افکارت هست!!فکرت کنترل کن،به خوبیهای همسرت فکر کن،سرتو گرم کن کم کم یادت میره ولی اگر دائم بهش پرو بال بدی خودت داغون میشی!حتما مصلحت شما این بوده،بچسب به زندگیت

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....