2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی شعوررر

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 40 پست
نه متاسفانه هیچ کاری از دستم بر نمیادهمش تقصیر شوهرمه اگر ترسو نبوداینجوری نمیشدشوهرم باید جلوشون وا ...

دیگه بلاخره اونم پسرشونه دیگه روش نمیشه جلوشون وابسته تو زندگیت تلخ نکن با سیاست خودت بهش بی محلی کن شوهران بیشتر از همیشه تحویل بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اومد خونت طبیعتا نمیتونی بیرونش کنی ولی کاملا سرد رفتار کن و اصلا محلش ندهحتی جواب سلامشم بزور ب ...

اره این خوبه

من میگم چه قدر رو داره با این تفاسیر میخواد بیاد اصلا

فقط بهش کم محلی کناومد باهاش سرد برخورد کن ولی ب شوهرت هی غر نزناشتباع منو نکنمن نتونستم خودم کم محل ...

شوهر هم مقصرع اگر یبار میزد دهن خواهرش این اتفاقات نمیفتاد

یبار جلوش درمیومد اینقدر وقیح نمیشد

اره این خوبه من میگم چه قدر رو داره با این تفاسیر میخواد بیاد اصلا

خانواده شوهر منم بشدت پرو هستن

فعلا من قهرم ولی تصمیم دارم اگ عید رفتم اصلا با هیچ کدوم حرف نزنم برم دور ترین نفطه بشینم ک مثلا حواسم ب بچمه و سرم رو گرم بچم کنم

همش ازم امار میگیرن اگ ی سوال ازشون بپرسی جواب سربالا میدن

خانواده شوهر منم بشدت پرو هستنفعلا من قهرم ولی تصمیم دارم اگ عید رفتم اصلا با هیچ کدوم حرف نزنم برم ...

واقعا بی علاج شدم بدبختی خونه شون هم نمیرم دست از سرم بر نمیدارن خونه داماد هاشون وجود نمیکنن برن ولی احترامشان برای داماده بی احترامی برای من خونه من هم میان

واقعا بی علاج شدم بدبختی خونه شون هم نمیرم دست از سرم بر نمیدارن خونه داماد هاشون وجود نمیکنن برن ول ...

همیشه همین بوده

منکه علنا گفتن دوتا داماد خوب داریم ولی عروسمون هنوز معلوم نیس چطوره

در حالی ک من از اون دوتا زودتر وارد خانواده گوهشون شدم

منم ریدم براشون گفتم زباد برام فرقی نمیکنه و همینم ک هستم