2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم

61 بازدید | 8 پست

داشتم ریمل اسنس میخریدم اینترنتی توی سایت تا وسطای خرید رفتم موقع پول دادن پشیمون شدم گفتم همین ریملو مغازه ها هم میدن حالا من نمیدونم اصله فیکه چقدرم باید پول ارسال بدم. پشیمون شدم الان فروشنده تو واتساپ پیام داده مشکلی پیش اومد خریدتونو تکمیل نکردید چی بگم؟

بگو پشیمون شدم

جوابشو اصلا نمیخوام بدم

من توی ترب خواستم این خریدو بکنم این اصلا اجازه نداره به من بی خودی پیام بده که چرا خریدو کامل نکردی. لابد پشیمون شدم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیگیری سبدهای رهاشده در انلاین شاپ ها یه چیز عادی برای ادمین ها بگید پشیمون شدید چیز خاصی نیست

آخه اصلا سایت برای خودش نبود توی ترب بود یه چیزی مثل دیجی کالا بعدش حذف کالا از سبد خریدو زدم.

آخه اصلا سایت برای خودش نبود توی ترب بود یه چیزی مثل دیجی کالا بعدش حذف کالا از سبد خریدو زدم.

ترب مارکت پلیس یعنی محصولات فروشگاهی میزاره داخلش لینک میزنه هزینه تبلیغ میگیره از سایتها موقعی که شما محصول در سبد میزارید و اطلاعات میزنید اگه کامل هم نکنید خرید اطلاعاتتون میمونه ادمین اونو پیگیری میکند در یه سری سایتها سبد رها شده پیامک میدهد یکسریها زنگ میزننند بازار خیلی خرابه دنبال مشتری میرن ببینن چی شد

ترب مارکت پلیس یعنی محصولات فروشگاهی میزاره داخلش لینک میزنه هزینه تبلیغ میگیره از سایتها موقعی که ش ...

در ادامش بهتون گفتم که حذف کالا از سبد خریدو زدم و این شخص بعد از چهار پنج ساعت به من پیام داد