من برای فیشیال پوستم رفتم بعدش یکی پیشنهاد میده برم مزوتراپی برای پوستم یکی دیگه میگه برم موهام رو کراتینه کنم ،من خودم اینا رو میدونم وقتی انجام نمیدم حتما دلیلی داره کاش آنقدر نظر ندن هر وقت میرم با حال بد میام تصمیم گرفتم اصلا نرم
منم متنفرم داره ابرو بر میداره میگه فیشیال هم داریم هاااااا پدی کور هم داریم هاااااااا موهاتو لایت کنی خیلی خوب میشی هاااااااااا اصلا مادرت رو بیار برای فیشیال .... ادم یکی رو جواب میده دو تا رو جواب میده ول کن نیستن
آخ دقیقا حرف دل منو زدی یکی میگه دماغتو عمل کن یکی میگه چرا ناخن نمیزاری یکی میگه ای وای مژه هات چقد ...
بخدا یعنی هر وقت رفت هرکدوم یه پیشنهادی دادن فقط یه خانومی که پیشش ابرو برمیدارم از این حرفهها به مشتری هاش نمیگه اونم چون سنش بالاس تصمیم گرفتم فقط پیش اون برم دیگه این کار فیشیال رو هم بیخیال میشم بجاش روتین پوستی میگیرم
میخوامن محصولات وکار خودشون فروش بره. من چند سال پیش رفتم یه آرایشگاهی خانمه محصولات پوستی میفروخت از هون اول شروع کرد وای چرا پوستت اینجوره.. چرا جوش داری و....... بیا این کرم ببر این لایه بردار ببر این اینحوره اون اینجوره.. هیچی نگفتم آخرش گفتم شما که این همه کرم های خوب خوب دارین چرا برا پوست خودت استفاده نمیکنی پوست خودتم جوش داره پر از چال و چوله هست گفت اتفاقا دارم استفاده میکنم گفتم فعلا که نتیجه نداده محصولاتت بدرد نمیخوره
بخدا یعنی هر وقت رفت هرکدوم یه پیشنهادی دادن فقط یه خانومی که پیشش ابرو برمیدارم از این حرفهها به مش ...
کاملا میفهمم چی میگی
من ماه پیش رفتم آرایشگاه میخواستم فقط اصلاح انجام بدم چون زیاد پول تو کارتم نداشتم نزدیک یلدا هم بود گفتم پولم بمونه برام بهتره بعد خانومه گفت که پاکسازی صورت رو آف زدیم نمیخوای ؟؟؟ گفتم نه ممنون . گفت چرا؟؟ گفتم وقت ندارم الان باشه بعدا . بعد منو تو عمل انجام شده قرار داد عوضی . اون دستگاه بخورشو گرفت جلوی صورتم گفتم نمیخوام مرسی گفت نه همینجوری گرفتم حال کنی ! دیگه منم جلوی جمع خجالت کشیدم مجبور شدم انجام بدم الکی الکی کارتم خالی شد .....
اره واقعا تاثیر داره من یکساله میرم پوستم روشن شده بعد من اون لحظه واقعا حس خوبی دارم و اینکارو دوست دارم ولی متاسفانه شاید دیگه بخاطر پرسنل اونجا و خانومی که اینکارو انجام میده نرم چون هر جلسه بهم میگه بیا مزوتراپی هم برای جای جوشت انجام بده ،جای جوشهای من عمیق نیستن و لازم به اینکار نمیبینم خودم