2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید کلاهبرداریه یعنی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
ممکنه بهم بگه کارت ملی رو بزار به جاش یعنی اول کارت ملی رو ببرم بعد با شناسنامه جابه جا کنه

نه دیگه تو میخوای ازاونجا فرار کنی باز کارت ملی بزاری که

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
شناسنامه دادیییییییعجببببببمعلومه که باید پس بگیری یکم فیلم هم قایمکی بگیر به عنوان مدرک داشته باشی

گفتی فیلم بگیرم

ولی گوشیامون باید بدیم بهشون اول صبح که میریم داخل

خدایا چرا انقدر خنگ بازی در آوردم من آخه😭😭

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من الان چی کار کنم و اینم بگم شناسنامم دستشون ضمانته

یا علی

شناسنامه برا چی دادی

برو بگیر

بگو من تنها نیستم که دوربین دارید خودتون هم هستید

اصلا دیگه نرو برو پس بگیر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه دیگه تو میخوای ازاونجا فرار کنی باز کارت ملی بزاری که

اره بعد اینکه شناسنامه رو گرفتم و زدم بیرون

من روز اول کاری فرم مشخصات و آدرس و کد ملی و اسم فامیل نوشتم و فرم پر کردم دادم بهشون ،با این میتونن کاری کنن ؟

شناسنامم دستشونه گفتن به عنوان ضمانت میمونه پیش ما ولی هنوز قرار داد نیستم فقط فرم پر کردم آدرس منزل ...

ببین برات تجربه شد

هر جا میری سرکار لااقل ادرس رو درست ننویس اصلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره بعد اینکه شناسنامه رو گرفتم و زدم بیرون من روز اول کاری فرم مشخصات و آدرس و کد ملی و اسم فامیل ن ...

نترس

برو بگو والدینم راضی نیستن نمیتونم بیام

یکی رو بذارید جام من برم

حالا زیاد نگران نباش

مرض نداره که پس میده بهت

چیزی هم نخونده امضا نکنی اصلا و ابدا

ببین برات تجربه شد هر جا میری سرکار لااقل ادرس رو درست ننویس اصلا

دقیثا با خودم همین چند دقه پیش گفتم چ لزومی داره من آدرس واقعی بدم آخه

نترس برو بگو والدینم راضی نیستن نمیتونم بیام یکی رو بذارید جام من برم حالا زیاد نگران نباش مرض نداره ...

باشه امضا نمیکنم ، مثلا چی ممکنه بدن امضا کنم

باشه امضا نمیکنم ، مثلا چی ممکنه بدن امضا کنم

هر چیزی

بخون دقیق بعد