2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من کلی کتاب نخونده دارم مونده تا بعد کنکور

یعنی کنکور بدم کل سه ماه تابستون رو میشینم کتاب میخونم و سریال میبینم فقط

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
وای من کلی کتاب نخونده دارم مونده تا بعد کنکوریعنی کنکور بدم کل سه ماه تابستون رو میشینم کتاب میخونم ...

من تاحالا کتابی غیر کتاب درسی نخوندم

بنظرت وقت تلف کردن نیست ؟ کتاب خوندن چه حسی داره؟

من تاحالا کتابی غیر کتاب درسی نخوندمبنظرت وقت تلف کردن نیست ؟ کتاب خوندن چه حسی داره؟

من عاشق کتابم

یعنی هر چی پول توجیبی بهم میدادن جمع میکردم فقط کتاب میخریدم الان هم همینه

ببین واقعا بستگی به سلیقه ات داره من خودم رمان فانتزی دوست دارم

دارک رومنس هم تا حد خیلی کمی

و واقعا بهم ارامش میده باعث میشه اضطرابم کم بشه حتی کلی چیز مفید یاد میگیرم

به نظرم از هر ژانری که فکر میکنی علاقه داری برای امتحان کردن به کتاب کوچیک بگیر بخون

هر کدوم بیشتر خوشت اومد برو بخر دیگه با اون ادامه بده

کافیه استارتشو بزنی عاشقش میشی

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
من تاحالا کتابی غیر کتاب درسی نخوندمبنظرت وقت تلف کردن نیست ؟ کتاب خوندن چه حسی داره؟

حتما بخون اصلا قابل مقایسه با کتابهای مدرسه نیست

بنظرم از کتابهای معروف شروع کن من خودم علاقه به کتابهای روانشناسی دارم ولی خب سعی کن مطابق با سلیقت پیدا کنی اونوقت اعتیاد هم پیدا میکنی

👊