2777
2789
ترشح هم داشتم یه دفعه زیاد شد دیگه رفتم دکتر،آز دادم عفونت بود دارو خوردم و پماد مصرف کردم خوب شدم

ترشح بد بود داشتین؟

من دکترم گفت ترشح بد بو داری یا سوزش داری من گفتم نه گفت پس عفونت نیست آزمایش ننوشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشح بد بود داشتین؟من دکترم گفت ترشح بد بو داری یا سوزش داری من گفتم نه گفت پس عفونت نیست آزمایش ننو ...

نه اصلا بو نداشت،سوزشو خارشم نداشتم هیچی،اصولا درد واژن عفونته،یاید آزمایش داد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
شنبه برم اصرار کنم آزمایش بنویسه برام دکترماین آزمایش رو میشه آزاد هم داد بدون نسخه پزشک؟

ببین اگر دردت بهتر نشد و اذیت بودی دوباره برو بهش بگو دردت بهتر نیست،تا آزمایش بنویسه،یه نصیحته خواهرانه میکنم بهت اگه میبینی دکترت دلسوز نیست حتما،حتما عوضش کن که خدایی نکرده اتفاقی نیفته،بارداری اصلا شوخی نیست،منچوب دکتره بی عرضمو خوردم متاسفانه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اصن ترشح ندارم به بدنم خیلی فشار میاد ی بچه زیر یسال دارم اخه یعنی فقط دلم میخاد چشامو باز کنم 31هفت ...

تو بارداری ترشح معمولا زیاد میشه تا از عفونت جلوگیری بشه...من از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره طبیعیه.ولی وسواسی هستم همش دارم میشورم و لباس عوض میکنم

دقیقا عین من .حالا من توقعم بیشتر از شماس.میخوام چشمامو بارکنم ببینم زاییدن😅

وای دقیقا حس میکنم دکترم خیلی بیخیاله احتمالا دکترم عوضش کنم

حتما،حتما این کار و بکن،کاری که من نکردم،كجا هستین؟اگر تهرانی آدرس دکتر خودمو بهت بدم یعنی عالی،دلسوز، هر چی بگم کم گفتم