2777
2789
عنوان

با همسایمون سلام کردم جواب نداد

188 بازدید | 22 پست

یهو رو به رو شدیم همسایه است تازه اومده از توی اسانسور ک بیرون اومد رو به رو شدیم من گفتم سلام نگام کرد عین گاو و رفت والا خجالت کشیدم چون پارکینگ هم شلوغ بود

والا چ ادم های پیدا میشن حالا انگار میخواستم برم خونش یا بگم بیا خونم کی دیگ حوصله زفت امد دازه

دیوث خب زورت میشد جواب سلام بدی پتیاره

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

جهنم مهم برات؟!

اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده

دومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بنده خدا گوشش سنگین بوده یا کر بوده قضاوت نکن

ن بابا ساده ای ها تا سلام کردم زنیکه نگام کرد عین گاو انگار از طویله اومده کسی تاحالا باهاش سلام نکرده

من به مدیرم سلام میدم جواب نمیدهدانش آموزام باهام چشم تو چشم میشن زورشون میاد یه سلام بدنیه سری واقع ...

عه شما هم پس مدیر بیشعور داری ؟؟؟

ببین تاپیک قبلی م رو

خب چرا به مدیر بیشعور سلام میکنی

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من به مدیرم سلام میدم جواب نمیدهدانش آموزام باهام چشم تو چشم میشن زورشون میاد یه سلام بدنیه سری واقع ...

خجالت هم کشیدم چون تو پارکینگ هم شلوغ بود ابروم رفت

ممکنه متوجه نشده باشه یا فکر کرده با شخص دیگه ای هستی

ولی در کل از گاوهای آدم نما هیچ خوشم نمیاد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍