2777
2789
عنوان

طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست
یه اصطلاحه چرا مردم انقد بداخلاقن!!!!!

اصطلاح نیست اگه توی ادبیات شما باشه وگرنه این مسخره کردنه یعنی زر نزن خودمون

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک جدا فکر میکنی دو تومن میریزه جالبه تهش ۸۰۰ تومن بریزه.

گفتم یکی دو تومن میریزه در کل

درسته

اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده

دومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده

نظرت راجب فروش چیه عباسآقا

بفروشی ضرره در کل البته الان سقفه میشه بفروشی اما الان نفروش چون هر وقتم بفروشی جز در موارد احتیاج ضرر کردی

عزیزم. به وقتش طوری ریزش میکنه که کسانی که خریدن ، میگن ای کاش نمیخریدیم و کسانی که خریدن و در ه ...

من واسه اونایی گفتم که دیروز رفتن خریدن امروز الان در حال ریزشه یه مقدار گفتم سکته نکنن

بفروشی ضرره در کل البته الان سقفه میشه بفروشی اما الان نفروش چون هر وقتم بفروشی جز در موارد احتیاج ض ...

شوهرم میخواد طلاهام بفروشم باهش کلر دوم را بندازه میگه بعدابرا میخرم با این قیمت که ذاره بالا میره که نمیشه

درستهاولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ ...

این سایت ها بدرد نمیخوره فقط و فقط طلای فیزیکی بخرید وگرنه ضرره

خدا نکنه جای تو بشینم

اینکه اونقدر سیاه دلی که منظور منو نگرفتی بله که نباید جای من باشی

همین امروز طلا در اثر ارز پاشی ریزش کرد یه مقدار و ممکنه کسانی که دیروز خریدن سکته کنن اما اگه صبور باشن میفهمن دوباره میره بالا