2777
2789

بچه ها من یه نفر چند تو زندگیمه که از مشکلات خانوادگیم هیچ اطلاعی نداره و گاهی وقتا میپرسه دلیل این همه حساسیتت چیه که از قضا دقیقا دلیل این رفتارایی که میپرسه مشکلاتیه که دارم و انقد دلیلشو بهش نگفتم و یجوری پیچوندمش در این باره داره رابطمون خراب میشه و کم کم ازم سرد و دلخور شده

میترسم نمیدونم چا کاری درسته مشکلاتمو باهاش درمیون بذارم یا نذارم ؟

نمیدونی مشکلاتتون چی هستن با این تعریفی که کردی اگر برای ازدواج آشنا میشید تا جایی که لازم هست اطلاع داشته باشه بهش بگو

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نمیدونی مشکلاتتون چی هستن با این تعریفی که کردی اگر برای ازدواج آشنا میشید تا جایی که لازم هست اطلاع ...

یه حس خیلی بدیه

فکر کن مشکلاتی که خودم هیچ تقصیری توش نداشتمو باید به دوش بکشم واقعا حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حس خیلی بدیه فکر کن مشکلاتی که خودم هیچ تقصیری توش نداشتمو باید به دوش بکشم واقعا حالم بده

درکت میکنم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)