2777
2789

شعاری ها وارد تاپیک نشن

کسی که وقوف کامل به حس و حال و شرایط یه دختر تا ابد مجرد یا یه زن متاهل که خرج خودش و زندگی رو میده داره نظر بده

فرض کنید دختری چاره ای جز این دو انتخاب نداره علتش بماند ولی کسی حاضر نیست با این خانم ازدواج کنه بنا به دلایلی مگر اینکه خودش همه چی رو از نظر مالی ساپورت کنه که خب طرف بگه به خاطر این موضوع مشکلی ندارم یه جورایی نقص خودش رو با پول جبران باید بکنه

شما بودید قبول میکردید به این شکل ازدواج کنید یا هیچوقت ازدواج نکردن رو انتخاب میکردید؟ دختر تنهایی هم هست به جز پدر مادرش هیچکس رو نداره پدر مادرش هم خیلی دلسوز این نیستند ولی شاغله میتونه خرج خودش و زندگی رو بده

نظرسنجی

نه

خونه جدا میگرفتم

همونجا زندگی میکردم

برای خودم سفر میرفتم و کلی تفریح دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه ازدواج نمیکردم

وقتی از لحاظ مالی غنی تر میشدم یک دختر به سرپرستی میگرفتم تا از تنهایی دربیام

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر و تفریح تنهایی آخه؟

اره

با تور شروع میکردم

کم کم پایه سفر هم جور میشه

رفیق پیدا کردن هیچ کاری نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه خونه جدا میگرفتم همونجا زندگی میکردم برای خودم سفر میرفتم و کلی تفریح دیگه

کاملا تنهاست اینم در نظر بگیر فامیلاشم نمیشناسه اصلا در این حد غریبه

یعنی خواهر برادر دوست نداره پدر مادرشم خوب نیستند همونا هم اگه یه روز اتفاقی بیفته دختره کاملا تنهاست بیفته بمیره کسی نمیفهمه یا تو همین تفریحات و سفرها اتفاقی بیفته کسی نیست پیگیری کنه

اینو بهش نمیگن شوهر کردن میگن زن گرفتن یعنی چی زن خرج مرد رو بده تا مرد دوسش داشته باشه؟ اصلا این عشق عشقه؟ خب آدمِ اینجوری بعدا میره بهت خیانت میکنه پسرام با کسی که برا پولشون میخوادشون ازدواج نمیکنن چه برسه دخترا! به عنوان یه دختر مجرد ۳۰ ساله میگم هیچکس نگیرتم به درک تازه من مادرمم فوت کرده پدرمم دلسوزم نیست ولی نمیخوام :/

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سفر و تفریح تنهایی آخه؟

ی مرد انگل به چه درد زندگی میخوره اخه

چه تنهایی الان خانوم ۴۳ سالشه مجرده پزشکه

دوستای خوبی داره مدام هم درحال سفر و مسافرت

خدایا واقعا چرا؟

کاملا تنهاست اینم در نظر بگیر فامیلاشم نمیشناسه اصلا در این حد غریبهیعنی خواهر برادر دوست نداره پدر ...

برا منم نیست ولی بهتر از وجود یک انگل وسط زندگیته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...