2777
2789
عنوان

اگر تو این دوره و زمان این چیزها رو دیدین تعجب نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30812 بازدید | 1007 پست

📌 دلم میگیرد وقتی به تنهایی امام زمان فکر میکنم...

👈 او میان ما هست، اما ما نیستیم برای او.

روزی در قیامت، پرده کنار میرود و حسرت بر دل مینشیند :

❓چرا در غربتش کاری نکردیم؟

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

حضرت آیتالله بهجت (قدسسره) :

قلبها از ایمان و نور معرفت خشکیده است . قلب آباد به ایمان و یاد خدا پیدا کنید ، تا برای شما امضا کنیم که امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف آنجا هست .

در محضر بهجت ، ج 2 ، ص 179

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

الهی آمین 🤲🏻🤲🏻

الهی خدا حاجت های دلتون رو بده🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

🌺😍الهی آمین

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

♨️ کارهای کوچکی که با آن ها میتوانم به یاد امام زمان علیه السلام باشم و ایشان را خوشحال کنم چیست !?️

هرروز صبح دعایعهد بخوانیم.

۱۱ بار سورهتوحید بعد از نماز صبح تقدیم به حضرت کنیم.

تامیتوانیم درطول روز قرآن بخوانیم و ثواب آن را تقدیم به حضرت کنیم.

درطول روز چند بار هر بار بعد از هر نماز واجب #آیتالکرسی بخوانیم به نیت سلامتی حضرت ولی عصر علیه السلام.

هرروز هر چند کم، ولی مداوم برایسلامت حضرت صدقه کنار بگذاریم.

❻هرجا #زیارت رفتیم به نیابت از امام زمان علیه السلام برویم.

❼ثواب تمام مستحباتی که به جای می آوریم را تقدیم به امام زمان علیه السلام بکنیم.

❽تمام نمازهایمان را با خواندن دعایی برای امامزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در قنوت آن امام زمانیکنیم مانند دعای سلامتی

❾هرموقع با حال تضرع دعا کردیم اولین دعا را فرج امام زمان علیه السلام قرار بدهیم.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
یا صاحب الزمان

❤️❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻

الهی خدا حاجت های دلتون رو به حق این نام عزیز و مبارک بده

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

#سلام_امام_زمانم🌺

طلوع کن ای آفتاب عالم تاب

ای نوربخش روزهای تاریک زمین

ای آرام دلهای بیقرار

ای امام مهربان

طلوع کن و رخ بنما

تا این روزهای سخت

اندکی روی آرامش ببینیم

و قرار گیرد زمین و زمان

🌤اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع

➖➖➖➖➖➖➖

امـــــامـ زمـــانـــے شــــو

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

⚪️🔹﴿اگر ما دعاگوی امام زمانمان باشیم🌴🥀

گویا یکی از خواسته های حضرت را برآورده کرده ایم.

امام زمان عجّلاللهفرجه فرموده اند:

«أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ‏ فَإِنَ‏ ذَلِكَ‏ فَرَجُكُمْ‏»

«برای فرج بسيار دعا کنید، که فرج شما در آن است»

اللهمعجـللولیڪالفـرج#

اتحاد_ما_رمزظهور#

یادِ مهدی(عج) بوی عشق میدهد ...

@نیستما

@عطر_نرگس_بوی_یاس

@گنحینه

@sahel_lull

@shaaaaaaaaaad

🌹﷽🌹

به يقين همه ی شما را با امورى همچون ترس،

گرسنگى و كاهش در مالها و جانها و ميوه ها آزمايش مى كنيم؛

و بشارت ده به صابران.(بقره 155)

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:

هنگامی که فتنه ها چون پاره های شب تار شما را فرا گرفت به قرآن رو آورید!

قرآن بهترین رهنماست که به بهترین راه هدایت می کند؛در قرآن چراغ های هدایت و نشانهای حکمت و راهنمای معرفت هست،برای کسی که ویژگی اش را شناخت!

سلام منتظران المهـ💕ـدی 😍

به تاپیک آقا جانمان خوش اومدید🍁🌱

ان شالله که همه بتونیم جز شیعیان واقعی آقا باشیم و از آزمایش ها و غربال های آخرالزمان سربلند بیرون بیاییم🤲

اگر دوست داشتید صفحه اول تاپیک و بخونید 🥰🍀

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

🔴 زندگی حیوانی مردمِ آخرالزمان...

🌕 كامل تمار گويد: شنيدم امام باقر عليه السلام ميفرمود: «كُلُّهُمْ بَهَائِمُ ثَلاَثاً إِلاَّ قَلِيلاً مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنُ غَرِيبٌ ثَلاَثَ مَرَّاتٍ»

مردم همگى به مانند چهار پايانند،

جز اندكى از مؤمنين؛ و اين جمله را سه بار تكرار ميكرد. سپس ميفرمود:

و مؤمن غريب است؛ اين جمله را هم سه بار ميفرمود.

➖چهارپا در زندگی به دنبال چيست؟

➖چه دغدغهای دارد؟

➖همّتش مصروف به چيست؟

بهتر بخورد، در جای بهتری سكنیٰ گزيند،

بيشتر آمیزش كند و...

چه انسانیتی؟ چه تمدنی؟چه عقلانیتی؟ اگر دغدغه انسان هم با چهار پا مشترک باشد، اگر کسی خدا و امام زمانش در زندگی او جاری و ساری نباشد چه فرقی با یک چهارپا دارد؟!.....

🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:

در فتنههای آخرالزمانی مردم مانند چهارپایان مطیع و بیعقل میشوند.

📗الکافي، ج ۲، ص ۲۴۲📗الملاحم و الفتن، ج۱، ص ۱۵۷

اتحاد_ما_رمزظهور##

دلانه✨

به ادعای دوستی و عشق امام زمان،

کاری تمام نمیشود.

آنهایی که عاشق امام زمان هستند؛

باید از او اطاعت کنند.

کدام عاشقی است که از معشوقش اطاعت نکند؟!

میشود آدم عاشق کسی باشد و با او دشمنی بکند؟!

آیت الله مصباح یزدی

اتحاد_ما_رمزظهور#

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#