2777
2789
عنوان

دعام کنید تو شب آرزوها

63 بازدید | 8 پست

اگه میشه دعام کنید خیلی مشکلات دارم ،اگه ممکنه نفری یه آرزوی خوب برام بکنید یا یه صلوات برای حل مشکلم بفرستید برام ،در صورت امکان کسایی که میتونن میتونید سوره واقعه برای حل شدن مشکلم بخونید ؟

برام بنویسید بیزحمت که چیکار کردید

آهو جان نمیدونم خواسته و مراد قلبیت چیه اما آرزو می کنم و از صمیم قلبم دعا می کنم بهش برسی لطفا توام برای من دعا کن اگر برات مقدور بود اسم من رو هم تو دعاهات امشب ببری اسمم فاطمه هست دعا کنی که مشکل ازدواجم رفع بشه خانوادم رضایت بدهند و به عشقم برسم

آهو جان نمیدونم خواسته و مراد قلبیت چیه اما آرزو می کنم و از صمیم قلبم دعا می کنم بهش برسی لطفا توام ...

ازدواجم و درسم دعا کن عزیزم لطفاااا دشمن شاد نشم...غریبی نرم...توروخدا.. ان شاالله حاجتت روا..صلوات فرستادم برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهو جان نمیدونم خواسته و مراد قلبیت چیه اما آرزو می کنم و از صمیم قلبم دعا می کنم بهش برسی لطفا توام ...

ممنونم عزیزمم منم دعات کردم صلوات هم فرستادم برات انشالله همه مشکلاتمون بزودی حل بشه