2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 5116 بازدید | 169 پست
درست حرف بزن.نکنه اهل شهرهایی هستی که اسمشو بردم واسه همین بهت برخورده😂

خخخخ اره با افتخار اهل اردبیلم بهم برنخورد فقط حس چندش گرفتم حالم بهم خورد بیچاره خانواده شوهرت بنظرم روشخصیتت کار کن کار به شهر ها وفرهنگاشون کار نداشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ اره با افتخار اهل اردبیلم بهم برنخورد فقط حس چندش گرفتم حالم بهم خورد بیچاره خانواده شوهرت بنظر ...

بخاطر اخلاق و رفتارشون هست که نمیخوام برم.تو این تاپیک هم میتونی ببینی کسایی که اهل این شهرهان چطور رفتار کردن،این فقط یه گوشه از رفتارهاشونه

یه جاگفتی روشن فکری 😂😂😂ولی این تاپیک یه چیز دیگه میگه خیلی حقیریی 😂😂

من اگه حقیر بودم که قدرت مقابله با شوهرم و نداشتم😂ولی الان تمام سعیمو میکنم که نرم باهاش

بخاطر اخلاق و رفتارشون هست که نمیخوام برم.تو این تاپیک هم میتونی ببینی کسایی که اهل این شهرهان چطور ...

اگه شخصیت داشتی همچین تاپیکی نمیزدی مشکل خودتی خیلی جلفی وقتی توهین کردی به مردم وشهرشون باید جوابتومیگیرفتی..

اگه شخصیت داشتی همچین تاپیکی نمیزدی مشکل خودتی خیلی جلفی وقتی توهین کردی به مردم وشهرشون باید جوابت ...

تاپیک تا کمک بخوام،نگفتم که این شهر ها بدن،گفتم من ازشون خوشم نمیاد

همه باید از شهر شما خوششون بیاد؟

هر شهری ایراد خودشو داره این شهر ها همچی تموم نیستن

تاپیک تا کمک بخوام،نگفتم که این شهر ها بدن،گفتم من ازشون خوشم نمیادهمه باید از شهر شما خوششون بیاد؟ه ...

انگار حالت عادی نداری .بروچیزایی که نوشتی رو از اول بخون...حیف وقتم واس شخصی مثل تو حروم بشه ...ریپ نزن اه

انگار حالت عادی نداری .بروچیزایی که نوشتی رو از اول بخون...حیف وقتم واس شخصی مثل تو حروم بشه ...ری ...

توهم از تاپیکم برو بیرون اصلا چرا اومدی تاپیک دیروز منو بروز کردی

شهر خودم همون هایی هستن که الان داری تعصبشونو میکشی،دوسش ندارم

تونمیتونی شهرمنوزیر سوال ببری درحدی نیستی ...هرچی دلت میخاد بنویس درموردشون شخصیتتو به نمایش بزار آدم پوچی هستی ...بای

تونمیتونی شهرمنوزیر سوال ببری درحدی نیستی ...هرچی دلت میخاد بنویس درموردشون شخصیتتو به نمایش بزار آد ...

خوش اومدی،منم به تاپیکم دعوتت نکرده بودم خودت اومدی خودتم برو

خب خانوادم شهر ابهرن، اینجا حداقل اگه خانواده ی خودم نیستن خانواده ی شوهرمم نیستن، اونجا همه قوم شوه ...

خب از ابهري ديگه از لس انجلس نيومدي كه فرهنگت نخوره همينكه به شهر هاي بزرگتر ميخواد ببرتت برو خداتم شكر كن

ببخشيد ولي همجين ادعايي داري انگار متولد كدوم شهري

خب از ابهري ديگه از لس انجلس نيومدي كه فرهنگت نخوره همينكه به شهر هاي بزرگتر ميخواد ببرتت برو خداتم ...

اره والا

انگار خودش واسه کجاس، البته من ابهرم دوس دارم هرچی باشه خاک شهرمه ولی این دیگه ادعاش خیلی زیاده.

شما واسه زنجانی؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️