2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بده؟؟

عکسی ندیدماا

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وای😂😂😂شاید آنلاین خریده عزیزم

کلا خرید انلاین توکتم نمیره 😂لذتی ک تو قدم زدن داخل بازاره تو تو خود خرید نیس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
کلا خرید انلاین توکتم نمیره 😂لذتی ک تو قدم زدن داخل بازاره تو تو خود خرید نیس

لذت چک کردن کد رهگیری رو حس نکردی😂😂😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

لذت چک کردن کد رهگیری رو حس نکردی😂😂😂

اعتراف میکنم نه

لعنتی چند دفعه خرید کردم اوردن دادن ب مدیر ساختمون

دس ب دس چرخید ی هفته طول کشید دستم برسه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اعتراف میکنم نه لعنتی چند دفعه خرید کردم اوردن دادن ب مدیر ساختمون دس ب دس چرخید ی هفته طول کشید د ...

پس بد شانسی اوردی از خرید انلاین 💔

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

پس بد شانسی اوردی از خرید انلاین 💔

اره پنج سال پیش یبار پولموخوردن

خرید دومم دقیقا روز جنگ اومد دستم رسید پست چی دم در بود. داشتن تهرانو میزدن

دفعه سومم رفت کل ساختمونو چرخید بعد رسید دستم😅😅😅

اره پنج سال پیش یبار پولموخوردن خرید دومم دقیقا روز جنگ اومد دستم رسید پست چی دم در بود. داشتن تهرا ...

نظرم اینه تو فقط برو بازار خرید😂

نظرم اینه تو فقط برو بازار خرید😂

😂😂😂😂😂نظر خودمم همینه

رفته بودم خرید بعد یچیزی ک میخاستم رو مغاز دار نداشت. گفت چند ساعت دیگه میرسه براتون میفرستم گفتم وایی نه نه فردا دوباره میام