ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
تو خونه اون احترامه نیست برام همش دارم حسرت همه جی میکشم
برتم دعا کن ماه بعد ازمون دارم قبول شم😭😭😭❤️
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وضعیت کشور خوب بشه تورم برداشته بشه قیمتا پایین بیاد و حقوق مردم جوری باشه همه مردم دستشون به دهمشون برسه تا همه ما بتونیم راحت تر زندگی کنیم واقعا اینو قلبا میخوام
آرزو دارم که به شغل مورد علاقم برسم و فردمفیدی باشم
این مهم ترین آرزومه
آرزو دارم زود تر گرونی تموم بشه
آرزو میکنم خدا آدمهای شیطان صفت رو از من و خانوادم دور کنه
آرزو دارم خدا به حرف دلم گوش کنه❤️🙂
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕