2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت پرستیژ چطوره؟آخه کسب هوشبری نمیشناسه بگم بیهوشی اون موقع متوجه میشن😁

من خودم به شخصه عاشق رشته های ناشناختنم به نظرم وقتی که مردم باز می پرسن ینی چی چه شغلی میشه خیلی پرستیژ داره به نظرم باحاله من که خودم کیف می کنم😁

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

بله کارشون تو اتاق عمله سرهرعمل یه هوشبر هست کارشون حساسه ولی سخت نیس زیاد باخون سروکارندارن و خطر ن ...

سلام عزیزم خوبی؟

از رشته ای که انتخاب کردی راضی هستی؟

پایه حقوق و درآمدت چقدره؟

بین اتاق عمل و هوشبری بنظرت بازار کار و درآمد کدوم بهتره؟

و اگه بر میگشتی عقب فکر میکنی بخوای مجدد پشت کنکور بمونی و یه رشته دیگه بیاری ارزنده تره یا همین انتخابت توب بوده؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سلام عزیزم خوبی؟از رشته ای که انتخاب کردی راضی هستی؟پایه حقوق و درآمدت چقدره؟بین اتاق عمل و هوشبری ب ...

سلام جانم ممنون

من بیمارستان خصوصی قراردادی کارمیکنم وسه سال سابقه دارم حقوق به خیلی چیزا بستگی داره دریافتی من بااضافه کاربین 26تا30تومنه

اد یه جراحم هستم ک حق العملی باهاش کارمیکنم چون دوجاکارم درامدم بد نیست

ازنظرسختی کار وحقوق پایین تقریبا پرستاری مامایی هوشبری و اتاق عمل دریک سطحن بازار کارشونم تقریبا مثل همه فک میکنم هوشبری یکم کمترباشه اگه امتیاز نداری سخت میشه توازمونای استخدامی قبول شد اما اگه شهر بزرگی باشی بیمارستان خصوصی زیادباشع بیکارنمیمونی

ازکارم راضیم شکرخدا چون علاقع دارم بهش اگه علاقع داشته باشی سختیاشو میتونی تحمل کنی وگرنه واقعا کلافه ات میکنه

برگردم عقب اره بازم اتاق عملو انتخاب میکنم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

سلام جانم ممنون من بیمارستان خصوصی قراردادی کارمیکنم وسه سال سابقه دارم حقوق به خیلی چیزا بستگی داره ...

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردی

من کنکوریم و پارسال اتاق عمل و هوشبری و پرستاری و مامایی و اینارو قبول میشدم ولی پشت کنکور موندم ولی شاید امسال هم باز همینارو قبول شم

من شهر یاسوجم ، یه شهر کوچیکه البته

خواستم ببینم بنظرتون من چیکار کنم؟

بین اتاق عمل و هوشبری و پرستاری نهایتا کدوم رو انتخاب کنم اگه نشد پزشکی قبول شم

میدونی بحث آینده و زندگیمه

میخوام بدونم چیکار کنم

میترسم آینده ای نداشته باشن و هیچی بشه

ممنونم ازتون❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردیمن کنکوریم و پارسال اتاق عمل و هوشبری و پرستاری و مامایی و اینارو قبول م ...

چیزی که دیدم رو بهت میگم

بنظرم اتاق عمل برای پسران بهتر هست چون سرپا ایستادن زیاد داره و احتمال ادد شدن هم بیشتره .بنظرم برای یه زن شغل خیلی فرسایشی هست چون خیلی سر پا می ایستن.دیدم که برخورد جراح هم زیاد باهاشون خوب نیست .اما احتمال رشدشون بیشتره چون ادد میشن .

پرستاری به روحیه من نمیخوره .بنظرم شغل شریفی هست اما اعصاب خوردی زیادی داره چون خیلی خیلی زیاد باید با همراه مریض بجنگی یا حتی خود بیمار هم اعصاب ندارم از بس درد میکشه و ممکنه رفتار خوبی باهات نداشته باشن و مریض و همراه مریض همه چیز تقصیر پرستار میدونن و دیدم که درگیری فیزیکی هم پیش اومده .اما امکان پیشرفتش زیاده هم توی خارج کشور و گستردگی کارش زیاده

هوشبری واقعا خودم داخلش هستم به جز اتاق عمل میتونی توی این سی یو و اورژانس و هر جایی که فکرش بکنی نیاز به بیهوشی داشته باشه میتونی مشغول باشی مثل دندون پزشکی یا حتی ام ار ای و فقط معطوف به اتاق عمل نیست جاهای زیادی میتپنی کار کنی میتونی دوره های مختلف ببینی مثل کاشت مو و درامدت خیلی زیاد بشه .کارهای زیادی میشه انجام داد.کار اتاق عمل یه کار تیمی هست مثل اتاق عمل و جراح مثل بیهوشی و متخصص بیهوشی و کسی زیر دست کسی محسوب نمیشه همه با هم کار انجام میدن .راستی بیهوشی با همون هوشبری تا کارشناسی ارشد مرتبط با همین رشته هم داره که میتونی استاد دانشگاه بشی

اما من اطلاعی از رشته مامایی ندارم

عزیزدلم برای انتخاب رشته حتما پیش متخصص اون رشته برو

پیش کسی برو که تجربه زیستن توی اون رشته داشته باشه

خیلی از مشاوره های کنکور اطلاعات نادرست یا قدیمی دارن

از هر کدوم رشته ها برو پیش کسی که کار میکنه برو محیط اون شغل ببین

چیزی که دیدم رو بهت میگم بنظرم اتاق عمل برای پسران بهتر هست چون سرپا ایستادن زیاد داره و احتمال ادد ...

خیلی خیلی ممنونم

لطف کردین ، زنده باشید

امیدوارم موفق باشید