2777
2789
درجه یک؟هوشبری با رتبه ۲۰ هزار درجه یکع یا فیزیو و اپتومتری با رتبه ۲ هزار؟هوشبری جز پیرا های بیمارس ...

حالا تاپ نیستیم ولی به همین برکت من با هفت وپونصد رفتم اتاق عمل اگه الان با ۲۰میگیره اطلاعی ندارم😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

همینه دیگه ما اتاق عملی ها روهم به پرستار اتاق عمل میشناسن😂

خدایی مسئولیت خیلی بالایی دارن

اما نمیدونم چرا کسی از مسئولیتش آگاه نیست و این خیلی بده

بنظرتون پرستیژ هوشبری چطوره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تاپ نیستیم ولی به همین برکت من با هفت وپونصد رفتم اتاق عمل اگه الان با ۲۰میگیره اطلاعی ندارم😂

اینم از برخوردشون نسبت به ما

حالا رادیولوژی فقط عکاسن

اما نمیدونم چرا بهتر از ما میدونن

خدایی مسئولیت خیلی بالایی دارن اما نمیدونم چرا کسی از مسئولیتش آگاه نیست و این خیلی بده بنظرتون پرست ...

من خودم اصلا پرستیژ برام مهم نبود شاید از فیزیو و اپتو کمتر باشه و درحد پرستاری

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من با ۱۹ هزار هوشبری قبول شدم

درجه بندی رو نسبت به رشته های دیکه و میزان طرفدارشون گفتم

الان که با ۷ و ۵۰۰ میرن پزشکی تعهدی

من خودم اصلا پرستیژ برام مهم نبود شاید از فیزیو و اپتو کمتر باشه و درحد پرستاری

خدایی اتاق عمل پا به پا جراح هست

اما هیچ کس نمیدونه برداشت اشتباه دارن از رشته اتاق عمل

هوشبری هم که از اول تا آخر عمر مریض دستش هست

اما کسی آگاه نیست

اینم از برخوردشون نسبت به ما حالا رادیولوژی فقط عکاسن اما نمیدونم چرا بهتر از ما میدونن

ما که از همه میخوریم از وزارت میخوریم از هد میخوریم از جراح میخوریم بزار ایشونم بزنن😂

خدایی اتاق عمل پا به پا جراح هست اما هیچ کس نمیدونه برداشت اشتباه دارن از رشته اتاق عمل هوشبری هم که ...

اره فک میکنن ما عرق جراح خشک میکنیم فقط🙁

ما که از همه میخوریم از وزارت میخوریم از هد میخوریم از جراح میخوریم بزار ایشونم بزنن😂

اره دیگه

برای خودمون مهم باشه بهتر از بقیه هست

اما واقعا خیلیا هر چی از دهنشون در میاد میگن

اره فک میکنن ما عرق جراح خشک میکنیم فقط🙁

دقیقااا😂😂

ما هم که دیگه هیچی

فکر میکنن زیر دستیم

اما تمام کارا اتاق عمل برای آماده سازی و بی هوش کردن مریض و هوشیاری مریض با خودمونه

دقیقااا😂😂ما هم که دیگه هیچی فکر میکنن زیر دستیم اما تمام کارا اتاق عمل برای آماده سازی و بی هوش کر ...

هوشبری میخونی یا شاغلی عزیزم؟

عزیزم درباره حقوق شون و کارش و پرستیژ؟چون حس میکنم یکم رشته ناشناخته هست و مردم زیاد با اهمیت رشتش و ...

پرستیژش مثل سایر پیراپزشکی ها،مثل ماما،پرستار،کارشناس اتاق عمل.

کارشون با ماشین بیهوشیه توی اتاق عمل.کارشون اینه یه IV line از مریض بگیرن و یا اینتوبه کنن.داروی بیهوشی تزریق کنن و چست لید بذارن و حواسشون به علائم حیاتی بیمار حین بیهوشی باشه،عمل تموم شد مریض رو به هوش میارن و تحویل میدن.کار سبکی دارن ولی خیلی حساس و مهم.

برای بیحسی های اپیدورال و اسپاینال هم دخالتی ندارن،متخصص بیهوشی انجام میده.

حقوقشون با سایر پیرا پزشکی ها تفاوتی نداره.مجموعا با تعرفه و اضافه کار دریافتیشون بالای ۳۰ تومنه.

من توی بخش ها هم دیدم به عنوان پرستار،بخضی جاها کار میکنن.

عضو نظام پرستاری هستن.

در کل هم بازار کارش زیاد خوب نیست،استخدامیش ضعیفه

پرستیژش مثل سایر پیراپزشکی ها،مثل ماما،پرستار،کارشناس اتاق عمل.کارشون با ماشین بیهوشیه توی اتاق عمل. ...

ممنونم از توضیحات 💕

حالا جایی که ما هستیم فوق العاده نیرو کم داره