2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

96 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ببخشید سوالم اینه که چند روزه خارش واژن دارم ولی علائم عفونت ندارم فقط خارشه تجربه اینجوری داشتین؟از چ پمادی استفاده کنم

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای خیلی بده... افتضاحه

فک کنم کرم کلیترومازول میزدم زود خوب شد. البته داخل واژن.

کاش میرفتی دکتر

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

برو دکتر اگ هم بعد از پریودیت اینجوری میشی یاکلا بدترمیشی بخاطر اون نواربهداشتیای لعنتیه من رفتم دکتر گف بنواربهداشتی حساسیت داری پماد کلوتریمازولم داد بعدشم قرص فلوکونازول

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
وای خیلی بده... افتضاحه فک کنم کرم کلیترومازول میزدم زود خوب شد. البته داخل واژن. کاش میرفتی دکتر

فردا باید برم دکتر

برو دکتر اگ هم بعد از پریودیت اینجوری میشی یاکلا بدترمیشی بخاطر اون نواربهداشتیای لعنتیه من رفتم دکت ...

ن بعد پریود نمیشم اینجوری یدفعه شد