2777
2789
عنوان

مردا به چه درد میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 44 پست
سلام چطوری راک ؟ باید اون مردا رو بدیم آندرتیکر یه سنگ قبر کوب بزنه بهشون

سلام پاسخگو

فکر خوبیه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درد لای جرز میخورن و هر روز بالای صد تا تاپیک درباره چه کنم شوهر گیرم بیایید میزنید😂😂😂😂

زنها زیاد فکر نمیکنن و نمیبینن چی واسشون شره و چی خیر

در سمت توم دستم باران دلم باران چشمم باران

واقعا از اینستا متنفرم. دقیقا همش دروغه. فکر کن شوهر من با همه ادعاش تو چهل و دوسالگی شب تا صبح اینس ...

بلاگرها و اینستا عامل نابودی زندگی هان

ادم هایی که از زیبایی و رفاه و تفریح و عشق بالاترین حد را نمایش میدن

خب خانم میبینه زندگیش خیلی عقبه ازشون

اقا میبینه خانمش خیلی سطحش پایینه نسبت به چیزی که اونا ارائه میدن

و میشه نارضایتی از زندگی

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

سلام پاسخگو فکر خوبیه

اره ازین بهتر نمیشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اونا هنوز داغن با ذات کثیف شماها آشنا نشدنروزی صدهزار تا هم تاپیک میزنن چیکار کنم از شوهرم خلاص شم ا ...

چطور میتونید یه جمعیت چند میلیاردی را بذارید تو دسته ادم های با ذات کثیف؟؟؟؟

زنها زیاد فکر نمیکنن و نمیبینن چی واسشون شره و چی خیر

گل به خودی زدید که

زن ها اتفاقا زیاد فکر میکنن

میدونن چی براشون خوبه

ازززززدواج😂

همونجوری که شماهامیتونید بعد اینکه خرتون از پل گذشت هرغلطی کنید.

عجب

اونا هنوز داغن با ذات کثیف شماها آشنا نشدنروزی صدهزار تا هم تاپیک میزنن چیکار کنم از شوهرم خلاص شم ا ...

روزی ۵ هزار تا تاپیک میاد

خدا وکیلی روزی چندتا تاپیک اونجوری میبینی؟

مثلا ۱۰ الی ۲۰ تا

حتی یک درصد هم نشد

تقسیم کن خودت ۲۰ بر ۵۰۰۰

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

گل به خودی زدید که زن ها اتفاقا زیاد فکر میکنن میدونن چی براشون خوبه ازززززدواج😂

نخیر احساساتشون به فکرشون غلبه پیدا میکنه گاهی اوقات

ولی گل به خودی اصلی تو زدی که همیشه تو این سایتی بین زنها و صفت مردونه نداری

در سمت توم دستم باران دلم باران چشمم باران

بلاگرها و اینستا عامل نابودی زندگی هان ادم هایی که از زیبایی و رفاه و تفریح و عشق بالاترین حد را نم ...

اونا از بی هنری و بیکاری و تنبلی دنبال اینن از این راه پول دربیارن

موندم از شوهر خودم با این همه منم منم میکنه مثل پسر ببست ساله اونا رو میبینه و فکر میکنه اونا زن زنذگی هستن یه مشت ادم بیکار که صبح تا شب یا تو ارایشکاه هستن یا کلیپ های مسخرع میسازن با لباسهای باز و بدنهای معلوم میرقصن اونا شدن ادمهای خوب.

روزی ۵ هزار تا تاپیک میاد خدا وکیلی روزی چندتا تاپیک اونجوری میبینی؟ مثلا ۱۰ الی ۲۰ تا حتی یک درصد ...

اگه الان مشکلتون تعداد ارقام و رقمه باید بهتون بگم که خیالتون راحت تعداد تاپیکای ناراضی از مردا خیلی بیشتر از راضی هاست

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗