2777
2789
عنوان

مردا به چه درد میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 44 پست

مرد از زن از نظر جسمانی قوی تره همین و چون بچه نمیاره و بزرگ نمیکنه و پریود نمیشه و هورموناش هرماه بهم نمیریزه زودتر و راحت تر میتونه وارد کار بشه و پول دربیاره...بیشتر از حد خودش حتی میتونه در بیاره و این حسو هم خدا توشون گذاشته بود که از خرج کردن برای خانوادش لذت ببره که مادرشوهرای لجن از شدت حسودی در طی تکرار فراوان این حس رو از مرد گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم که اینقدر مردای بدی تو زندگیتون بوده که دیدتون به مردا اینجوریه

تو یکی که خیلی خوبی از پرسه زدنت تو این سایت مشخصه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

کلیپای اینستا را چکار دارید که سراسر دروغه به اطرافتون نگاه کنید

سلام چطوری راک ؟

باید اون مردا رو بدیم آندرتیکر یه سنگ قبر کوب بزنه بهشون

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کلیپای اینستا را چکار دارید که سراسر دروغه به اطرافتون نگاه کنید

واقعا از اینستا متنفرم. دقیقا همش دروغه. فکر کن شوهر من با همه ادعاش تو چهل و دوسالگی شب تا صبح اینستا میبینه و دخترای ادایی رو میبینه فکر میکنه باید من همونا باشم. اخه یکی نیست بگه تو چقدر به زنت اخترام گذاشتی تو چقدر مایه گذاشتی

به درد لای جرز میخورن و هر روز بالای صد تا تاپیک درباره چه کنم شوهر گیرم بیایید میزنید😂😂😂😂

اونا هنوز داغن با ذات کثیف شماها آشنا نشدن

روزی صدهزار تا هم تاپیک میزنن چیکار کنم از شوهرم خلاص شم اونارو هم میبیند؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

تو یکی که خیلی خوبی از پرسه زدنت تو این سایت مشخصه

من کجا ادعا کردم که خوبم ؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔