2777
2789
عنوان

میشه تو زایمان طبیعی لنز داشت

223 بازدید | 28 پست

خواهرمم چشاش ضعیف دوماه دیگ وقت زایمانشه اصلا بدون عینک لنز نمیبینه میخواد نی نیو قشنگ ببینه اون روز میتونه حین زایمان لنز داشته باشه

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی منم چشمام ضعیفه لنز طبی میزارم فکککر نکنم بشه ادم تو اون وضعیت مخصوصا طبیعی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

والا آنقدر حال آدم خرابه آدم میخاد بدنشو تیکه تیکه کنه حال آدم دست خودش نیست شاید لتزه دربیاد بره ای ...

اخه لنز ب این راحتی ک درنمیاد

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

عینک که بهتره..اون روز راحت تره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

عینک که بهتره..اون روز راحت تره

عینک ک دیگ اصلا نمیشه تو اون وض

دراومدن نه که میره بله چشمش اینا چون فشار به همه چی میاد زور میزنه داذمیزنه میبنده فشار میده چشاشو

ینی نمیش یکم کنترل کنه