2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو تا یه هفته😂

درکت میکنم صبروتحمل نداری 😂 ولی بدون همین استرس سمه برات .. پس سرتو گرم کن یجوری حتی با مهمونی رفتن تا یک هفته دور و دراز بگذره اونوقت با خیال راحت تست بزن.. کار سنگین هم اصلا نکن

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

درکت میکنم صبروتحمل نداری 😂 ولی بدون همین استرس سمه برات .. پس سرتو گرم کن یجوری حتی با مهمونی رفتن ...

عزیزم بچه ات پسره؟چه علائمی داشتی اول بارداری؟

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

عزیزم بچه ات پسره؟چه علائمی داشتی اول بارداری؟

اره عزیزم.. بعد اینکه پریود نشدم سینه درد داشتم شدید.. خیییلی کم زیردلم درد میکرد .. بعدشم که وارد ماه اول و دوم شدم شدیدا به بوی غذا حساس بودم خیلی خسته بودم کلا همش معدم بهم ریخته بود غذام شدیدا کم شده بود .. وارد ماه سوم شدم بهتر شدم ..نسبت به باردار بودن دخترم خیلی میتونم کار کنم یعنی خسته نمیشم .. کلی بخوام بگم سر پسر خیلی فرزی یعنی کار میکنی خسته نمیشی ولی سر دختر خیلی تنبلی و همش خوابت میاد

درکت میکنم صبروتحمل نداری 😂 ولی بدون همین استرس سمه برات .. پس سرتو گرم کن یجوری حتی با مهمونی رفتن ...

خیلی سخته برا ادم عجلولی مثه من😅

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم.. بعد اینکه پریود نشدم سینه درد داشتم شدید.. خیییلی کم زیردلم درد میکرد .. بعدشم که وارد م ...

من اولش کمر درد شدید داشتم،زیر دلم هم گاهی تیرمیکشه وفوری خوب میشه،سینه دردهم خیلی دارم،الان هفت هفته هستم ولی اصلا حالت تهوع ندارم همه چی هم میخورم،جز دل درد وسینه درد هیچ علائمی ندارم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من اولش کمر درد شدید داشتم،زیر دلم هم گاهی تیرمیکشه وفوری خوب میشه،سینه دردهم خیلی دارم،الان هفت هفت ...

منم فقط به بو حساس بودم حالت تهوع میگرفتم..زیاد نمیتونستم چیزی بخورم ..شما کم کم پراشتها میشی یجوری که هر یک ربع دلت ضعف میره باید خوراکی بخوری بعد تکرر ادرار میگیری همش باید بری توالت .. انشالله سونو ان تی که بری احتمالی بهت میگن دختر یا پسر

منم فقط به بو حساس بودم حالت تهوع میگرفتم..زیاد نمیتونستم چیزی بخورم ..شما کم کم پراشتها میشی یجوری ...

من دوهفته بعد میرم سونوی قلب،فعلا نگران اونم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من دوهفته بعد میرم سونوی قلب،فعلا نگران اونم

سعی ۸هفته که تموم شد بری .اونموقع خیالت راحته چون کامل قلب تشکیل شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز