2777
2789
عنوان

حستون نسبت به خانواده پدری چیه

100 بازدید | 24 پست

من عموهام شاید بد باشن ولی خب کاری ندارن باهامون

ولی امان از عمه هام فقط دعا میکنم الهی خبر مرگشون بیاد

از هر فرصتی استفاده میکنن تو خونه مون دعوا راه بندازن

از دلخوری مون عشق میکنن یکیش زندگیش رو هواس ولی بازم به دنبال اینه دعوا راه بندازه تو خونه مون

اینقدر قلبشون سیاهه که یکی از عمه هام از وقتی با مامانم حرف نمیزنه هی میخواد خودشو به بابام نزدیک کنه درحالی که قبلش یادش نمیوفتاد داداش داره

فقط ارزوی مرگشو دارم

با اینکه این همه بدی کردن ولی بابام جونش در میره براشون انگار چه تفحه ای هستن کلا چشم شو رو هرچی بدیه بسته به جای خدا اونارو میپرسه هیچ وقت حلالش نمیکنم بیشرفو

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمم رو عاشقش بودم

چون مادربزرگم خیلی زود فوت کرد برای پدرم مادری کرده بود

ما هم مثل مادربزرگ میدیدیمش

بعد فوتش همچنان با بچه هاش رفت و امد داریم

بیشتر از خانواده مادریم دوسشون دارم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بعد ازدواج قطع رابطه کردمهر جا ببینمشون پشتمو میکنم بهشون

بابات چجوریه؟ من مجردم ولی ازدواج کنم همین کارو میکنم خیلی بیشخصیت هستن البته امیدوارم تا اون موقع زنده نمونن

نظری ندارم کلا خانواده پدری ندارم یه پدربزرگ و مادربزرگم بودن که فوت شدن که عاشق هر دونفرشون بودم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بابات چجوریه؟ من مجردم ولی ازدواج کنم همین کارو میکنم خیلی بیشخصیت هستن البته امیدوارم تا اون موقع ز ...

بابای منم کلا طرف فامیلشه

هر کاری کنن هر چی بگن میگه مگه اونا چیکار کردن

تنفر...اصلاً خوشم نمیاد سال به سال ببینمشون...هیچ وقت هم خونه ام نخواستم بیان تو تمام ۱۰ سالی که ازدواج کردم پای یکیشون به خونه ام باز نشده خداروشکر.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

تنفر...اصلاً خوشم نمیاد سال به سال ببینمشون...هیچ وقت هم خونه ام نخواستم بیان تو تمام ۱۰ سالی که ازد ...

دقیقا منم میخام همین کارو کنم ولی بیچاره مامانم چی کشیده از دست اینا

حتی از بابام هم متنفرم انگار سگ عمه هامه

الهی خبرشون بیاد