2777
2789
عنوان

نامزدم عوض شده 😒 بیاین

538 بازدید | 16 پست

ما خانواده ها اشنا شدند اما عقد نکردیم چند هفته به نامزدیم مونده بود مامانم فوت شد (منتظرم عید بگذره)

یه ماهه از وقتی کارشو تغییر داده ساعت کاریش بیشتر شده

خودشم عوض شده

صبح میره یه صبح بخیر هم نمیگه گفتنی میگه سرم شلوغه

فقط پیام بدم جواب میده

طول زوز پیام نمیده

خب تو که میدونی منم سر کارم ساعت یک تعطیل میشم یه خسته نباشید پیام دادن چقدر زمان میبره😐

اگه من خودم ساعت ۴ که تموم میکنه زنگ بزنم بگم خسته نباشی و اینا جواب میده میگه خستم

میره میخوابه تا ۸ شب

بعد یه پیام میده که عشقم با دوستام دارم میرم بیرون

۱۲ میاد تازه یک شب بادش میوفته بهم زنگ بزنه

به همه کاراش میرسه اولویت اخر منم

میگمم شروع میکنه به توجیح که اره میدونم حق داری ببخشید توجه نکردم حواسم بیشتر میشه بازم هموت خسته شدم نمیفهمه میگم تمومش کنیم

سه هفتست نه همو دیدیم نه بیرون رفتیم نه وقت گذروندیم

نمیخوای ولکن برو دیگههه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راه حل اینه که اصلا پیام ندی خودت

اصلا اصلا گلگی نکنی

انگار این آدم نیست

بخواد خودش برمیگرده نخواد یه آدم بی مسئولیت از زندگیت رفته بیرون

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بعضی اقایون اینطورن خیالشون راحته ک یه زنو بدست اوردن .کتاب و میبندن میذارن یه گوشه با خیال راحت ک اره هست برا خودمونه

برای یه مدت خودتم همینجوری باش پیام نده با دوستات برو بیرون زنگ نزن .اینجوری احتمالا ب خودش بیاد .بعضی مردا دوست دارن بیشتر آویزون طرف باشن .عادت ب بالا نشینی ندارن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ن خانی اومده ن خانی رفته تمومش کن ببین برا بدست اوردنت کاری میکنه یا از خداش بود بری

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یعنی هرشب با دوستاش میره ،شماگفتی غیراز پسرعموش دوستی نداره ، دیگه پیامش نده پیگیرش نباش انگار خیالش ...

منظورم همون پسر عموونوه عموشه کلا سه نفرن

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بعضی از مردا همین جورین شوهر من ک تا چند وقت بعد ازدواجم سر ب هوا بود بیرون رفتن رفیق بازی

کلی دعوا و کش مکش داشتیم تا درست شد البته همین الانم همش بهم سرکوفت میزنه ک اره تو منو با محدود کردنت افسرده و گوشه گیر کردی

اصلا درکی ندارن ک ادم متاهل دیگه نباید مثل مجردیش زندگی کنه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅