2777
2789
عنوان

یعنی برا عروسی داداشم❓❓❓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 128 پست

مبارک باشه

یعنی خوشحالم برا هیچ عروسی دغدغه هیچی ندارم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه خیلی زیادهمن میگم سر جمع ۵

وضعشون هم معمولیه.واقعا نمیدونم بعضیا این پولا از کجاشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
💓چرا

چون کلا برعکس همم خودم آرایش ساده میکنم موهامم که معلوم نیست شینیون نمیخواد لباسمم کلا با اکثرا متفاوته

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

از الان هرماه یک پولی بگیر از بابات بگذار کنار

بعد میگن برا چته

نمیخوام بدونن

خودم تا اون موقع از خرج های ضروریم ۱ جمع کنم

بعد از بابام دو هفته یبار ی ۲۰۰ بگیرم تا اون موقع میشه ۲

هیوووچ🙂

مبارک باشهیعنی خوشحالم برا هیچ عروسی دغدغه هیچی ندارم

همسر نظامی بودن چطوره؟🤣😁

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

همسر نظامی بودن چطوره؟🤣😁

عالیه😁😂