2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست
عزیزم مرسی از مثال هات  کاملا قابل درک بود  خب پس اینجا بی بی فیس بودن کمک کننده بود&nbs ...

هیچ جا

فقط باعث میشه مثل پیرزنا نگات کنن

مخصوصا در این مورد که خانما خیلی حساسن😞😞😞😕😕😕😕😒😒😒

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
شما خودت بیبی فیس هستی؟

من صورتم گرد اما خودم تپل 

خواهرم لاغر 

با اینکه من شش سال بزرگترم همه قبل ازواج میگفتن تو کوچکتری 

به خواهرم قبلا میگفتن از سنت بیشتر میخوره چون ابروهای پری داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم  ولی همه عمودی میزنن از پایین به بالا  افقی نمیزنیم

نه همه افقى ميزنن من حالت دستتون رو گفتم افقيه يك خط صاف افقى دسته ريمل دستتونه و مژه هارو از بالا به پايين ريمل ميزنيد !!

اونى كه من گفتم حالت دست عموديه دسته ريمل عمودى و رو به بالاست حواستون نباشه دسته ريمل ميره توى چشمتون روش سختيه ولى نتيجه بهترى داره

من صورتم گرد اما خودم تپل  خواهرم لاغر  با اینکه من شش سال بزرگترم همه قبل ازواج میگفتن ...

در کل مهم نیست واقعا 

اگر کمتر به نظر بیای یه جورایی حسن محسوب میشه اما بیشتر هم به نظر بیای عیب نیست

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نه همه افقى ميزنن من حالت دستتون رو گفتم افقيه يك خط صاف افقى دسته ريمل دستتونه و مژه هارو از بالا ب ...

ببخشید من توصیفم خوب نبود 

دقیقا منظور من درست گفتید 

دستمون و ریمل افقی ولی حرکت از بالا. به پایین 

بعد الان اگه دست و ریمل عمودی بگیریم یعی حرکت چپ و راست باشه؟

شما فیلمی دیدید 

چی سرچ کنم میاد 

عزیزم زندگی همینه نمیدونم ازکجا مشکل داری ولی من خودم این دوسه روزی خیلی ناراحتم بارداری دوممه فقط ب ...

با شوهرم اینقدر نفرینش کردم اما الان پشیمونم اگه اون نباشه من چیکار کنم😶

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
من ابرو و مژه و موهام مشکیه ارایش چشم هم ندارم فقط یه رژلب میزنم 

جون دیگه 

دیگه چی میخوای 

ادم یجاهایی سنش بیشتر میخوره

بمنم بعضیا کمتر از سنم و بعضیا بیشتر از سنم میکن

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات
با شوهرم اینقدر نفرینش کردم اما الان پشیمونم اگه اون نباشه من چیکار کنم😶

هیچی نمیشه آدم بعضی وقتها دلش میگیره نفرین هم میکنه ولی خدابزرگه ازته دل آدما خبرداره آدم گاه‍ٱیه جورایی باید خودشو خالی کنه

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
ببخشید من توصیفم خوب نبود  دقیقا منظور من درست گفتید  دستمون و ریمل افقی ولی حرکت از بال ...

نه حركت چپ و راست نيست
بصورت عمودى ريمل رو از انتهاى مژه كه به پلك چسبيده رو به بالا ريمل بزنيد يعنى بازم عمودى
اولش با سر ريمل كه مقدار بيشترى مواد داره بزنيد و هى بصورت بالا مواد رو هول ميديد خيلى اسونه ولى بايد مواظب باشيد دفعه هاى اول كه زياد وارد نيستيد نوك ريمل رو نكنيد توى چشمتون

جون دیگه  دیگه چی میخوای  ادم یجاهایی سنش بیشتر میخوره بمنم بعضیا کمتر از سنم و بعضیا ب ...

هیچی بمیرم همه چی حل میشه😒😒

اینقد نگن وااااای  چند سال بزرگتر سنت میخوره😒😒😒

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
در کل مهم نیست واقعا  اگر کمتر به نظر بیای یه جورایی حسن محسوب میشه اما بیشتر هم به نظر بیای ع ...

اتفاقا عیبه...من خیلی ناراحت میشم‌ از این بابت

قد و وزنمم عادیه...قدم ۱۶۰ وزنم ۵۷

زیاد تپل و قد بلندم نیستم بگم‌بخاطر اونه

وقتی سنمو میپرسن بهشون میگم باورشون نمیشه مثل پیرزنا نگام میکنن😣😣😣🙁🙁🙁😭😭😭

لباس و استایل خیلی تاثیر داره اکثرا منو کمتر میگن چون استایل دخترونه دارم لباس زنونه نمیپوشم،اکثرا ...

منم استایلم کاملا دخترونس حتی مامانم میگه کم کفش اسپرت بپوش‌یه خورده پاشنه دار بپوش‌

ولی من بازم اسپرت‌میپوشم که هی نگن سنت زیاده😒😒

واقعا نمیدونم چرا این حرفو میزنن بخاطر بینی مه یا چیزای دیگه هیچییی نمیدونم

اتفاقا عیبه...من خیلی ناراحت میشم‌ از این بابت قد و وزنمم عادیه...قدم ۱۶۰ وزنم ۵۷ زیاد تپل و قد بل ...

سعی کن هر طور که میتونی این حس را در خودت از بین ببری 

اگر شروع کنی به دوست نداشتن خودت زندگی کم کم برات سخت و سخت تر میشه و هر چی شکست جذب زندگیت می کنی

حتی شده با مشاور حرف بزن اما خودت را دوست داشته باش

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
سعی کن هر طور که میتونی این حس را در خودت از بین ببری  اگر شروع کنی به دوست نداشتن خودت زندگی ...

وقتی این حرفا رو میشنوم خیلی تو ذوقم میخوره و ذهنم درگیرش میشه😭😭😭😭😭😭

چرا؟🤔منم بیبی فیسم مشکل از چ لحاط

همش حس می کنن بچه ای کسی خواستگاری ادم نمیاد

من وقتی ازدواج کردم هم به مامانم میگفتن دخترت خیلی بچه س چطوری شوهرش دادی

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑