2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست

منم 15 سالمه میگن بیست بهت میاد 😐 راستم میگن خب عبا می پوشم بیشتر میزنم تازه عینکی هم هستم صورتمم پر از لک و جوش دلم میخواد اینقدر مانتو بپوشم با کفش اسپرت از این کوله پشتی های خوشگل😍 حیف ک دستم تنگه ولی مانتو رو دوست دارم از کمر تنگ باشه از پایین گشاد بشه اخه لاغرم اینجوری پر تر نشون میدم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
من موهام روشن بود همه میگفتن سنت بیشتر میاد بهت الان تیره کردم راحت شدم دیگه    

من‌موهام مشکیه هرکاری میکنم بازم سنم کمتر نمیخوره میخوام موهامو چتری کنم مامانم نمیزاره خیلی ناراحتم خییییییلی😭😭😭

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 15 سالمه میگن بیست بهت میاد 😐 راستم میگن خب عبا می پوشم بیشتر میزنم تازه عینکی هم هستم صورتمم پ ...

من هرچی میپوشم بازم میگن😕😕😕

دوستای خودم میگن اینطوری نیست قیافه ت همسن خودته ولی کسی که اولین بار میبینه وقتی میگم ۷۶ هستم چشاش چنان گرد میشه انگاری پیرزنم😒😒😒😒😒😒

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
منم 15 سالمه میگن بیست بهت میاد 😐 راستم میگن خب عبا می پوشم بیشتر میزنم تازه عینکی هم هستم صورتمم پ ...

دهه هفتادی ها همه بیشتر از سنشون به نظر میرسن شما که باید هشتادی باشه نه؟

کلا میخوام بگم تو نسل شما عادیه سخت نگیرید نه این که عمومیت داشته باشه ولی زیاد هم من دیدم دخترهای نوجوان که سنشون بیشتر به نظر می رسه 

شما ازدواج کردید؟به خاطر اسم کاربریتون کنجکاو شدم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

واقعآ ۱۵سالته نی نی هم داری

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین

من ۳۷ سالمه هیچکس باور نمیکنه 

ولی رازم اینه که وزنمو نمیذارم زیاد بشه همیشه ۶۰ ام و قدم هم ۱۶۲ اندامم رو متناسب نگه میدارم صورتم گوشتی نیست چروک هم ندارم زیاد آرایش نمیکنم 

جیزی که خیلی خیلی مهمه لباسه من بیشتر لباسای اسپورت میپوشم یا اگه اسپورت نپوشم  یه مدلایی میپوشم  حاج خانومی  نباشه 

من هرچی میپوشم بازم میگن😕😕😕 دوستای خودم میگن اینطوری نیست قیافه ت همسن خودته ولی کسی که اولین با ...

خودت را الکی تو چالش ننداز اصلا مساله مهمی نیست به خدا

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
صورتت و اصلاح نکن بچگونه میشی😊

اصلاح هم که نکردم بازم همینو میگفتن

وقتی م اصلاح نمیکنم پشمالو میشم😒

خودت را الکی تو چالش ننداز اصلا مساله مهمی نیست به خدا

خیلی مهمه حداقل سن خودمو بگن نه چهار سال بیشتر😭😭😭

من ۳۷ سالمه هیچکس باور نمیکنه  ولی رازم اینه که وزنمو نمیذارم زیاد بشه همیشه ۶۰ ام و قدم هم ۱۶ ...

فلوز به نظر من مهم نیست من خودم خط هایی که تو این سن معمولا میفته رو صورتم هست ولی باز از نظر همه 23 سالمه واقعا من نمی دونم راز بیبی بودن چیه چون من خودم اصلا تو آینه تشخیص نمیدم بیبی فیسم یا نه این همیشه تشخیص دیگران بوده