2777
2789

دوستان ۱۰ هفته و پنج روزم هست از نظر جسمی هم خیلی درد دارم مدام درد زیر شکمم اذیتم میکنه

تازگی ها عفونت ادراری هم گرفتم

سونو که داده بودمبرا تشکیل قلب گفت یه لخته خون کنار جفت داری دیروز دکتر شیاف داد و دارو برا عفونت

خیلی نگرانم اخه واقعا میخوام بچم چیزیش نشه

مدام درد دارم

خیلی هم حال روحیم بده دکتر گفت استراحت داشته باش از طرفی هم تو این شهر غریبم خیلی احساس تنهایی هم میکنم

نمیتونم هم پیش خانوادم برم راه زیاده اذیت میشم

بنده خدا بهشون گفتم بیان پیشم بمونن چند هفته

چون واقعا سخته تنهایی کار همسرم هم طوری هست ۱۵ ساعت تنهام خیلی روحیم خراب شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدام زیر شکمم درد میکنه و درد داخل واژن احساس میکنم

از دو روز از مدام تکرر ادرار شدید و پهلو درد دکتر گفت ازمایش کشت ادرار بده جوابش رو تا بیاری قرص برا عفونت ادراری داد

علاوه برا اون شیاف پروژسترون هم داد برا لخته خون که کنار جفت هست کار سنگین هم نمیکنم بیشتر استراحت فقط خیلی نگرانم اصلا این جور شد حالم بد شد انگار خودمو باختم

دردات چجوریه منم از دیروز تکرر ادرار و درد مث عفونت ادراری دارم امروزم درد تخمدان بهش اضافه شده🥺حال ...

میگم اره منم همین طور بودم تکرر ادرار شدید و پهلو درد داشتم دو روز دکتر گفت کشت ادرار بده تا جوابش آماده بشه قرص داده

از اونور نگران اون لخته خون کنار جفت که براش شیاف داده

میدونی خیلی نگرانم انگار یهو این جور شد حال روحیم بد شد

خیلی هم خودم و همسرم بچع دوست داریم بچه اولم هم هست نگرانم چیزی نشه الان فقط استراحت میکنم با مایعات برا عفونت میخورم

ایشالا خدا کمک کنه بهمون