2777
2789
عنوان

خانوما درد زایمان چجوریه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 30 پست
اندازه نگرفت تو سونو طول سرویکسم تو ۲۶هفته ۴۰بودالان نمیدونم برم سونو اون خوب باشه اوکیه؟

۴۰ خوبه

اما هر چی به هفته های آخر نزدیک میشید ، طول سرویکس کوتاه تر میشه

و تا ۳۰ مشکلی نداره

اما اگه زیر ۲۵ بیاد به خاطر خطر زایمان زودرس پزشک از سرکلاژ استفاده میکنه یا شیاف

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ خوبهاما هر چی به هفته های آخر نزدیک میشید ، طول سرویکس کوتاه تر میشهو تا ۳۰ مشکلی نداره اما اگه ز ...

ممنون پس فردا میرم سونو میترسم درد زایمان باشه تابحال اینجور نشده بودم😭

من رو بچه دومم سه روز مونده بود به زایمانم دردای زایمانم شروع شد هر ۱۰ دقیقه یه درد بدی زیر شکمم میگرفت ول میکرد تا بریم بیمارستان دردام غیر قابل تحمل میشد دستگاه گذاشتن دیدن درد زایمانه سریع زنگ زدن به دکترم سزارینم کردن

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
ممنون دعا کن خواهر🥺😭

یه دستگاه بیمارستان داره انقباضات رو چک میکنه

اگر زیاد باشه بهت میگن واسه زایمان

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓