2777
2789
عنوان

حق دارم دلشکسته بشم از شوهرم آیا

139 بازدید | 5 پست

زنبور پامو نیش زده امروز پام به شدت ورم کرده و کبود شده و انگار رگش میخواد پاره بشه و نمیتونم پامو زمین بزارم..یه بچه شیطون یک ساله نو پا هم دارم که به زور دارم نگهداریش میکنم..شوهرم صبح رفته مغازش حتی حالمو نپرسیده..الان خودم بهش زنگ زدم گفتم خیلی دارم عذاب میکشم..گفت نمیتونم کارمو ول کنم به خاطر یه زنبور🥲 دکتر نیاز نیست

حق داری ناراحت شی

شر به پا بنداز زن . سلیطه باش

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فایده داره..توجه زوری؟؟

اشتباه همینه که فکر میکنی اینجوری توجه زوری میخری

اینجوری بهش میفهمونی زن نیاز داره براش محبت خرج بشه ...

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببخشید ولی بنظرم حق ندارین

زندگی آنقدر خرج و مخارج داره که مردها واقعا دارن کمر خم میکنن. اون بنده خدا هم کنرفته پی خوشی و یللی تللی ، رفته دنبال یک لقمه نون حلال واسه زن و بچه اش.

شما یک خانم عاقل و بالغ هستین. اگر همچین موضوع کوچیکی را نتونید، هندل کنید، اون مرد چطور قراره رو شما حساب کنه.

به حرف بچه دبیرستانی های اینجا هم گوش نده. اینا فک میکنن شوهر مثل دوست پسره که علاف بچرخه تو خیابون و از باباش پول بگیره....