2777
2789
عنوان

جام بودین چ خاکی تو سر میکردین

157 بازدید | 11 پست

۲۹ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم و الان ی هفته س فهمیدم باردارم

تو خونه بابام زندگی خوبی نداشتم چون معتاد بود پول در نمیاورد و مامان بیچاره همش کار میکرد .. با اینکه خوشگل و خوش هیکلم و تحصیلاتم دارم ولی هیچ وقت خواستگار نداشتم نمیدونم چرا .. تو خیابون ده نفر دنبالم میفتادن ولی کسی خواستگاریم نمیومد ... شاید بخاطر شرایط خونوادگی .. ی خواهر بزرگ دارم ک زندگی اونم جالب نیست ..شوهرش روانیه ... از اینور شوهر خودم معتاد از اب در اومده اونم شیشه... وضعیت مالیش خوبه و پول خوب در میاره ...موقعیت اجتماعیشم خوبه .. اگه اعتیاد نداشت بهترین بود برا من خدا خیرش نده همه فامیل انگشت ب دهن موندن فک میکنن بهترین زندگی دارم ... فک کردم خوشبخت شدم سختیا تموم شده ک یهو ی سیلی محکم از بدختی خورد تو گوشم .. کارم شده گریه بجای اینکه خوشحال باشم حاملم همش دارم اشک میریزم .. نمیدونم چ گهی بخورم نمیدونم بچمو سقط کنم طلاق بگیرم یا بمونم ... بچه دوسدارم و از اینکه میخوام سقطش کنم نابود میشم ..از طرفی گیر شوهر الدنگم افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه جانم طلاقم بگیری وضعت بهتر نمیشه ولی خب حق داری بچه دار کاش نمیشدی

میشینم فک میکنم میبینم پدرم دلش برا ما نسوخت چرا شوهر ادم بخواد دلسوزی کنه و ادم باشع

رفتم تاپیک های قبلیت رو سرسری نگاه کردم. چقدر این سال ها ازش دلخوری داری. یعنی فقط بحث اعتیادش نیست. هزارتا مشکلات دیگه هم داره. ظاهرا از قبل هم بچه داره. کاش باردار نبودی قاطع میشد بهت گفت چکار کنی. من بعید میدونم با این ادم زندگی خوبی در انتظارت باشه. بدتر هم میشه بعد این.

اگه باهاش صحبت کنی و ازش بخوای بخاطر بچه ترک کنه ، تاثیر نداره؟ میگن هر قصری یک دستشویی هم داره ، هم ...

هر دفعه ک میره مصرف میکنه پشیمون میشه اما فایدش چیه ؟ چون دوباره تکرار میکنه

رفتم تاپیک های قبلیت رو سرسری نگاه کردم. چقدر این سال ها ازش دلخوری داری. یعنی فقط بحث اعتیادش نیست. ...

همش بخاطر اعتیاده ... خماره ی مدله نعشه س ی مدله مسته ی مدله ..۶ ماه ترک کرد مث ادم زندگی کردم

شیشه میدونی چقدر توهم زاست؟

اگر یموقع سر خودت و بچه ات رو برید خوبه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792