مژگانفرجامی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 352 عنوان میخوام برم فروشگاه چی بگیرم 119 بازدید | 8 پست شما ها میرید فروشگاه چی میگیرید ؟منظورم تنقلات برای بچه هاتونه من اصلا نمیدونم چی بگیرم زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد 1404/10/04 | 09:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22915 شیر یا هر شیر طعم داری که دوست داره پودر کیک و کیک بیسکوییت پفک مغز تخمه و بادام زمینی یا بادام لواشک آبمیوه شکلات 💚🌱
کینگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4586 تنقلات مضر که خیلی خوشمزن شاملچیپس پفک کیک کلوچه نوشابه شکلات ویفرتنقلات سالم که گرونترن شاملمغزیجات و آجیل
مژگانفرجامی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 352 شیر یا هر شیر طعم داری که دوست داره پودر کیک و کیک بیسکوییت پفک مغز تخمه و بادام زمینی یا بادام لواش ... لواشک و پفک اصلا دوست ندارن دوسالشونه چی بخرم ؟ اینا براشون مناسبه ؟ زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22915 لواشک و پفک اصلا دوست ندارن دوسالشونه چی بخرم ؟ اینا براشون مناسبه ؟ اوه پس مغز تخمه بخر براش با شیر خودت براش کیک بپز میوه بخر آبمیوه بگیر براش چون سنش کمه هر چیزی نباید بهش بدی 💚🌱
مژگانفرجامی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 352 تنقلات مضر که خیلی خوشمزن شاملچیپس پفک کیک کلوچه نوشابه شکلات ویفرتنقلات سالم که گرونترن شاملمغزیجات ... تنقلات مضر اصلا براشون نمیخرمخودم پودر کیک میخرم براشون کیک درست میکنم آبمیوه و شیرکاکائو هم میخرم زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد
مژگانفرجامی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 352 اوه پس مغز تخمه بخر براش با شیر خودت براش کیک بپز میوه بخر آبمیوه بگیر براش چون سنش کمه هر چیزی نبای ... مغز تخمه و بادوم زمینی هم هر روز به عنوان میان وعده / عصرونه بهشون میدم زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22915 مغز تخمه و بادوم زمینی هم هر روز به عنوان میان وعده / عصرونه بهشون میدم نمیدونم دیگه گلم از چت جی پی تی بپرس 💚🌱
مژگانفرجامی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 352 نمیدونم دیگه گلم از چت جی پی تی بپرس باشه حتما 😊🌺 زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد