۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 581 عنوان بیبی چک 81 بازدید | 11 پست بچها من توعقدم شوهرمم نظامیه نبیس ی رابطه بدون دخول داشتم انقد استرس بارداری گرفتم ک نگو ۲۱سالمه اما خیلی ریزمیزم روم نمیشع بیبی چک بخرم اولین بارمخ بنظرتون بهم بد نگا میکنن ای خدا چیکاکنم امروز | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 6723 نه برو بخرتو که نمی تونی فکر مردم عوض کنی پس خیلی برات مهم نباشه
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 802 رو کاغذ بنویس بیبی چک بده به رزیدنت زن داروخونه دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 581 اول بگو ببینم چرا شک داری 😭چمدونم استرسیم همچیو بهم ربط میدم ماه پیش رابطه داشتم سروقت پریود شدم البته م.قع دی بود مدت خون ریزیم کم بود ۳روزهاین ماهم ک اصم رابطه ای نبوده میگم نکنه دستش تماس داشته بااونجا بااینکه شسته هنوز کامل تمیز نبوده مخم پوکید انقد فکر کردم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 581 تو تاپیک قبلیت گفتی رابطه نداشتی ۶روزه عقب افتاده اصن من عقب نمینداختم البته ازماه پیش ک حجم خون ریزیم کم بود. من وزنمم یکم بالا رفته میگم نکنه بخاطره اونه
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1579 😭چمدونم استرسیم همچیو بهم ربط میدم ماه پیش رابطه داشتم سروقت پریود شدم البته م.قع دی بود مدت خون ری ... نه بابا مگه نمیگی پریود شدی به حکمتش دل سپردم ❤
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1579 ۶روزه عقب افتاده اصن من عقب نمینداختم البته ازماه پیش ک حجم خون ریزیم کم بود. من وزنمم یکم بالا رفت ... یه دکتر برو ولی نه بخاطر بازداری به حکمتش دل سپردم ❤
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 581 نه بابا مگه نمیگی پریود شدی ماه پیش ک چرا کم بود ولی سر وقت این ماه ک کلا هیچچ دخولی نبوده چرا نشدم اخه 🤣
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 581 یه دکتر برو ولی نه بخاطر بازداری 😭🤣اگ سونو بگیرع حامله باشم چی وای جلو مامان
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1579 😭🤣اگ سونو بگیرع حامله باشم چی وای جلو مامان نیستی بابا عهههههرابطه نبوده چه بارداریی به حکمتش دل سپردم ❤