2777
2789
عنوان

برم خونه جاریم یانه

212 بازدید | 16 پست

من ماه اخر بارداری ام و دیروز فشارم پایین و کبودی بی مورد رو کل بدنم ظاهر شد و تپش قلب

مامانم اومدکمکم و حالم بهتر شد

پرخطر ام و وضعیت ام خطر

شوهرم دیشب ک سرکار بود زنگ زد که مادرشوهرم گفته جاریم زایمان کرده و همه امروز رفتن دیدنش و شما فردا برید

جاریم منو تا حالا پاگشا نکرده و تو این مدت زنگ به من نزده

بعد عروسیمم بردارشوهرم یه شب سرزده اومد خونم و کلی حرف بد بهم زد و من گریه کردم که مادرشوهرم گفت حالت بده بیا بریم خونه من

هر چی میگم شوهرم میگه تو کوچیک تری احترام بزار و وظیفته

گفتم منو ببر دکتر میگه پول ندارم وعصبی شد گفت تو بشین خونت و خودم و مامانم میریم

برم خونه جاریم یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما بگیم نرو یه شر تو زندگیت بیفته

خودت بهتر شوهرتو میشناسی،در کل در ارتباط با خانواده همسر بهتره یه جوری رفتار کرد که همسرت حس نکنه داری ارتباط رو خراب میکنی یا داری بدشون رو میگی

البته خیلی جاها هم خودمون حق داریما ولی اینکه بتونیم کارمون رو پیش ببریم مهم تره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
صددرصد نه، شوهرت شعور نداره وضعیتت اینجوریه نباید اعصابت خراب بشه؟ اهمیت نده فکر خودتو بچت باش

بخاطرش مادرشوهرم دعوا درست کرده

و شوهرم عصبانیه

مادرشوهرم گفته زنت بده و نمیاد

با شوهرت لج نکنبه جاریت چیکار داریدل به دل شوهرت بدهوگرنه جاری و برادرشوهر کیلو چندبعدم منت بذار سر ...

مامانمم میگه برو که مادرشوهرت دست از سرت برنمیداره

چون هفته پیش هم یه دعوا درست کرد مادرشوهرم و حتی کتک خوردم

اما فکر میکنم بی احترامی به خودمه و خودم رو کوچیک میکنم ک برم

مامانمم میگه برو که مادرشوهرت دست از سرت برنمیداره چون هفته پیش هم یه دعوا درست کرد مادرشوهرم و حتی ...

من تو زندگی مشترک ۲۶ ساله م به این نتیجه رسیدم که هر چی دل شوهرمو به دست بیارم آرامش و آسایش خودم بیشتره

بقیه رو به کتف چپمم نمیگیرم