2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راستش من شوهرم همه چی داره .خودش آنلاین شاپ عطر و لباس داره. واسه همین تصمیم گرفتم واسش مولتی ویتامین بخرم. چون قبلاً میخرید و الان که گرون شده دیگه نمیخره

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

ساعت و اکسسوری

لباس و کفش

کیف دوشی یا کمری و.

ست چرم

پالتو و کاپشن

انگشتر نقره

عکسشون روی شاسی

عکسشون رو تابلوفرش کوچیک

سوئیچ طرحدار

وسایل تزیینی موتور یا ماشین

عطر و ادکلن

وسایل بهداشتی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم راستش من شوهرم همه چی داره .خودش آنلاین شاپ عطر و لباس داره. واسه همین تصمیم گرفتم واسش مولتی ...

چقد خوب

منم فکرم رفت سمت عطر اما نمیدونم سلیقه عطر

کاش میدونستم چون به نظرم کادو عطر خیلی باکلاسه

ماشین اصلاح،کمربند،کیف پول ،ساعت،اگه اکسسوری دوس داره براش زنجیرو انگشترو دستبندم میتونی بگیری،لباس هم خوبه مناسب فصل

برای من سخت نیست چون از اول همه ی خریدای همسرم با خودمه دیگه دستم اومده چی پسندش

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
ماشین اصلاح،کمربند،کیف پول ،ساعت،اگه اکسسوری دوس داره براش زنجیرو انگشترو دستبندم میتونی بگیری،لباس ...

منم سلیقه بابام دستمه

مثلا عطر چه بویی خیلی دوس داره

ولی دامادمون نه

موندم

از یه طرف دوست ندارم به بابام کادو میدم به دامادمون کادو ندم

من که برای شوهرم چیزی نمیخرم برای بابام میخوام یه پیرهن بخرم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نارادت نمیشه؟

نه دهم تولدشه دیگه دوتا کادو توی یه ماه نمیتونم بدم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪