2777
2789

یک زندگی خیلی چرتی من دارم هیچ وقت مثل بقیه دخترا نبودم از ۱۹ رفتم سر کار با حقوق ۷٠٠ تومنی زندگی کردم پدر. و. مادرم هیچ وقت هیج خرجی برای من. نکردن علاوه بر. اون. ازادی من رو هم ازم گرفتن نه گذاشتن جایی برم با کسی آشنا شم نه چیزی میرم بیرون بقیه دخترا دخترای فامیل رو میبینم دلم میگیره همه با پول بابا عمل کردن و گوشی های گرون و. ماشین و. خونه و.. دارن

من اونوقت هیچی تازه ارامشش هم ندارم اون هفته صبح خواستم برم کتابخونه

بابام دم در باهام یک دعوایی کرد همش تهدید و توهین. امروز صبح بیدار شدم به این فکر کردم اصلا برای چی زندم منی که تا یک کافه هم. نمیتونم. برم. بمیرم بهترمه

من بهت افتخار میکنم که اینقدر قوی هستی.

حتماً روزی بهترین موفقیت ها رو به دست میاری.

برای پدرت یه هدیه کوچیک بخر و دوباره ازش بخواه که بذاره بری کتابخونه درس بخونی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهت افتخار میکنم که اینقدر قوی هستی.حتماً روزی بهترین موفقیت ها رو به دست میاری.برای پدرت یه هدیه ...

نمیزاره یک ادم بدبین و شکاکه

توی عمذم برام عنم نخرید چرا برای این سگ کادو بگیرم

دخترایی که خونه ی پدر خیلی تو فشارن بعد از ازدواج خیلی زندگی راحتی دارن عزیزم

انقدر بی انگیزه نباش تازه اول جوونیت انشالله با مرد ایده آلت ازدواج میکنی و اینا همه یادت میره

دانشگاه قبول شو یکی از شهرستان های اطراف نه خیلی دور که بتونی بری و برگردی خونه من اینجوری شد بهم اع ...

من ۲۷ سالمه کارشناسی و ارشد گرفتم دکتری نمیتونم برم خونمون شلوغه خیلی شرایط درس خوندن نداره کتابخونخ هم نمیزاره برم

دخترایی که خونه ی پدر خیلی تو فشارن بعد از ازدواج خیلی زندگی راحتی دارن عزیزم انقدر بی انگیزه نباش ...

اصلاصلا همچین چیزی نیست شوهر کجا بود منی که ته خونم کی منو میبینه با یک قیاقه چرت که هیچ عملی هم نکردم تاره قدمم کوتاهه کسی پیش ماها نمیاد

نمیزاره یک ادم بدبین و شکاکه توی عمذم برام عنم نخرید چرا برای این سگ کادو بگیرم

به هرحال اگه دوست داری رابطه ات باهاش بهتر بشه که سودش بهت برسه،نباید بجنگی،باید به زبون بگیری یا یجوری بهش محبت کنی،مثل همون کادو دادن.

به هرحال اگه دوست داری رابطه ات باهاش بهتر بشه که سودش بهت برسه،نباید بجنگی،باید به زبون بگیری یا یج ...

به حد مرگ ازش بدم میاد زندگی منو خراب کرد وقتی پشت کنکور یودم منو میزد من نمیتونم تظاهر کنم فقط به من اسیب زد