2777
2789
عنوان

دیگه کادو نمیدم

222 بازدید | 12 پست

پیرو تاپیک قبلی....

که کادو با پول مادرم یواشکی میگرفتم و همه فکر میکردن که شوهرم میده.....و مادر شوهرم با قهقهه پیش جاریم گفت شوهرت میگه این زن خار مادر منو سرویس کرده بابت پول کادو ها!!!!

روز مادر شد....مادر شوهرم مهمونی گرفت رفتم نهارمم خوردم هیچی ندادم.....دریغ از یک گل رز.....

به جاش مادر خودم مخلوط کن نیاز داشت برای اون آنلاین یواشکی گرفتم فرستادم دم خونه شد....

دیگه ام هیچ هدیه ای نمیخوام بدم....به همسرمم گفتم خودت مهمونیاتونو هندل کن....اگر میخوای کادو بده اگر میخوای پول بده اگر میخوای هیچی نده.خانواده خودتون....پولم بره آبرومم بره حرفم بشنوم نمیشه که.....

شوهرم نتونست برای روز مادرش کاری کنه مادرشوهر آبروش رفت جلوی اون یکی عروسان.....نفهمیدن هم که من سر همون حرفش تو مهمونی قبلی پروژه کادو دادن و کنسل کردم.تازه بعد کنسولی هم چقدر تونستم پول جمع کنم🤣🤣🤣🤣دیگه ام نمیخوام هیچی بدم.

موافقین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میخاستی کادو بدی حتی با قرض که عزیز بشی شوهرت هم میخواست ناخوداگاه ثابت کنه اره من زحمت میکشم این میده تو فشارم

قرض کنی به مادر فشار بیاد از مادر بزنی به یکی دیگه بدی چی بشه

پسرشون نداره نمیده قرض دیگه برای چیه

محبت که از سر بگذرد نادان خیال بد کند

من بودم تو جمع میگفتم از مادرت میگرفتم میدادم تا کنف بشه

خوبه ادامه بده منم امسال حتی زنگ نزدم بهش تبریک بگم چون پسرش هیچوقت نه روز پدر نه مادر نه زنگ میزنه نه کادو میده واسه خودشون پول واریز میکته

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
تو میخاستی کادو بدی حتی با قرض که عزیز بشی شوهرت هم میخواست ناخوداگاه ثابت کنه اره من زحمت میکشم این ...

پیش جاریم گفتم دولتی مادرمه🤣🤣🤣🤣🤣اون بیچاره ام گفت آاااااا منم کادو هارو خودم میدم گویا شگرد خانواده ی شوهرم همینه....به اسم خودشون میزنن