2777
2789
عنوان

کوچک بودن سینه نقص جسمانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست

میگی در حد بلوغه مثل این میمونه که مرد اندام تناسلیش کوتاه باشه هم سینه کوچیک هم اندام تناسلی کوچیک بالاخره کار رو راه میندازن و عملکرد خودشونو دارن پس نقص به حساب نمیان

به گذاشتن پروتز فکر کردی؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۵/۵۵استخون بندیم خیلی ظریف و لاغرم شصت

با این قد و وزن طبیعی هست که سینه و باسن کوچکی داشته باشی . به شوهرت بگو اندام پور ن استارها براشدملاک نباشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من خودم از این لحاظ اوکیم ولی اگه نامزدم اینو بهم میکفت خیلی بهم برمیخورد. ببخشید آدم کور که نیست حتی اکه اسفنجی هم بپوشی بازم سایزش مشخصه

بنظرم اگه نامزدی فعلا عقد نکن تا اخلاقش دستت بیاد

و نظر دیگم اینه که با کسی ازدواج کن که دوستت داشته باشه همه چیزتو دوس داشته باشه تو رو دوس داشتنی بدونه تا زندگی خوبی داشته باشی و گرنه همش تو باید بیفتی دنبال اون

میشه لطفا بگی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓

من خیلی روش هم تست کردم همشونم بهت میگم

نمیدونم اخر تاثیر کدوم بود ولی میتونم بگم همشون تا حد زیادی تاثیر گزارن

اینم بگم من قبل ازدواج که پارسال بود هروقت سوتین میگرفتم میگفتم کوچیکترین سایز و باید حتما کاپ دار میگرفتم ولی الان که نزدیک ۱ سال و نیم گذشته سایز ۸۰م

در کل چندتا چیز خیلی روی رشد سینه اثر گذارن ، هورمون ، چربی و ماساژ

رشد سینه ها اول با هورمونه ، زن اگه هورمون زنانه به اندازه داشته باشه انداماش رشد میکنه

اول و ابتدا ی مدت خودتو عادت بده هرروز بعد ناهار ۱ استکان دمنوش رازیانه بخوری به شدت روی تنظیم هورمون زنانه موثره

دوم . جنس سینه از چربیه ، برای بزرگ کردنش باید با چربی و کالری کمکش کنی و وزن اضافه کنی ، منم از همون زمان خاستگاریم شروع کردم رژیم چاقی گرفتن

۳- طبق توصیه افراد همین سایت ( نی نی سایت ) رفتم ی وکیوم سینه گرفتم ، هر شب با روغن خراطین کمی سینمو چرب میکردم ماساژش میدادم بعد با وکیوم بادکش میکردم.

ببین اینکار به شدت اثر داشت . جوری که همون دو هفته اول اثرشو میبینی ولی اگر میخوای ماندگار بمونه اون حجمه باید حتما افزایش وزنم داشته باشی رازیانه رو هم سر تایم بخوری

ی سری کار دیگه ام کردم ولی مطمئن نیستم چقدر موثر بودن اونم مامانم از مامان بزرگم شنیده بود که پس*تا*ن گوسفند بخورم. هورمونیه و فوق العاده چرب و پر کالری بود.

ارزو های بزرگ ، 

منم سینه هام خیلی کوچیک بود ، نامزد کردم کلی دغدغم بودهمیشه هرجا میرفتم باید کاپ دار میگرفتم سوتینمو ...

به منم بگید ممنون میشم

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

من خیلی روش هم تست کردم همشونم بهت میگم نمیدونم اخر تاثیر کدوم بود ولی میتونم بگم همشون تا حد زیادی ...

خوندم ممنوون

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

حالا صبر کن عروسی کنید بچه داربشی بعداگه تغییرنکرد دنبال روشای دیگه باش الان دستکاریش نکن .فقط تخم کتان و رازیانه جز ع تغذیه ت باشه.باعث میشه گونه هات هم درشت بشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
2790
2778
2791
2779
2792