2777
2789
عنوان

کوچک بودن سینه نقص جسمانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست

نقص نیست ولی هرچیزی رو ادم قبل ازدواج بگه هر تفاوتی رو ادم قبل ازدواج بگه بهتره تا گیر شوهر نفهم نیفته طرف اگه نفهمه بذاره بره ازدواج انجام نشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سینه هام خیلی کوچیک بود ، نامزد کردم کلی دغدغم بود

همیشه هرجا میرفتم باید کاپ دار میگرفتم سوتینمو .

ولی بعد ازدواج به چندین دلیل و کار یکدفعه بزرگ شدن

بخوای بهت میگم ولی ارزش نداره برای این مرد ظالمی که میگی

ارزو های بزرگ ، 

۱۶۵/۵۵استخون بندیم خیلی ظریف و لاغرم شصت

نسبت ب وزنت خوبه .بعدم هم بعداز ازدواج بزرگ میشه چون هورمون تحریک میشن بعدهم باید چیزاییکه استروژن داره بخوری مث رازیانه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

چه دنیاییه این همه آدم هس که معیارهاشون تویی اونوقت کنار کسی قرار میگیری که بهت حس بی ارزشی ،زشت بودن و نقص بهت مییده

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

نه خوشگلم تو نباید بگی

جلسه اول مادرو میفرستن که از لحاظ ظاهر و همه چیز ببینه این دختر مناسب سلیقه پسرش هس یا نه

این حرف زشت همسرتون بخاطر درک پایینشه

با بزرگواری و تدبیر حرفای سطح پایینش جواب بده بعدا در کنار تو درک و حرف زدن مخترمانه یاد میگیره و بزرگتر میشه سه چهار پله بهتر میشه

منظورش با من بود غیر مستقیم گفت بحث لیزر شد گفت مختلف گفتم اما این مربوط به جسم کنه دلم مخاد برم گفت با سری چیزا به منم مربوط مثلا اگه یه پسری بره خواستگاری دختره اگه مشکلی داره سینه هاشو خیلی کوچک بدنش ماه گرفتگی داره ... باید همون اول صداقت داشته باشه بگه

۱۶۵/۵۵استخون بندیم خیلی ظریف و لاغرم شصت

خب دیگه تو از جنس خودمونی کدوم ضعف بدنی ...

کلا افرادی که اسکلت بندی ظریفی دارن هم چاق شدنشون راحت نیست هم اندام هاشون ظریفن

کره ایا رو ندیدی؟

ارزو های بزرگ ، 

منظورش با من بود غیر مستقیم گفت بحث لیزر شد گفت مختلف گفتم اما این مربوط به جسم کنه دلم مخاد برم گفت ...

حالا یه زری زده

ببین بعد ازدواج تو ۴ ۵سال اول دو سه سایز افزایش پیدا میکنی

خیالت راحت باشه