2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطوریم

همش استرس همه چیو دارم که وای غذام خراب نشه

نکنه آبروریزی شه. نکنه جلوی مهمونا یهو بخورم زمین آبروم بره

یعنی تا ته افکار منفی و بد رو میرم. چقدر اینجوری بده

همش خودم استرس میگیرم

اره خیلی بده 😢 برای همین من از مهمون بدم میاد

منم همینطور

من دلم میخواد همه چی مفصل و کامل و بهترین باشه

در عین حال میخوام همه کارامو خودم تکی انجام بدم بعد استرس شدید میگیرم . شب قبل مهمونی خوابم نمیبره

کلن استرسی هستم

منم همینطورم بعضی وقتا انقد استرس میگیرم ک آیت الکرسی میخونم فوت میکنم غذا خوب باشه😂😂

من وقتی خودم و شوهرم هستیم غذا هام خوبه ولی وقتی مهمون میاد اینقدر استرس میگیرم خوب در نمیاد 😂😐

من وقتی خودم و شوهرم هستیم غذا هام خوبه ولی وقتی مهمون میاد اینقدر استرس میگیرم خوب در نمیاد 😂😐

😂😂میبینی خداوکیلی یا مثلا من کافیه مهمون بیاد یا تو خیابون باشم درحال راه رفتنم انقد کج و کوله میشم ک دلم میخاد خودمو خفه کنم

یه چیز یادت بدم که خودم انجام میدم منم از جایی شنیدم ک درسته

وقتی میخوای مهمونی بدی اول صبح که بیدارشدی بسم اله بگو رفتی پای آشپزی غذا رو نذر حضرت زهرا کن بگو بخ نیت حضرت زهرا و برای سلامتی امام زمان

اینجوری هم ثواب میبری هم برکت و خوشمزگی میاد تو غذات

یه چیز یادت بدم که خودم انجام میدم منم از جایی شنیدم ک درسته وقتی میخوای مهمونی بدی اول صبح که بیدار ...

بخدا این سری مهمون داشتم برنج اینقدر خمیر شد هست لیوان برنج بود همه ریختم اشغال دوباره برنج گذاشتم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792