2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بیاید

212 بازدید | 13 پست

سلام دوستان منوشوهر تو زندگیمون خیلی مشکل داریم بحثای زیادی میکنیم. دعوا زیادی کردیم. از نظر عاطفی از هم تقریبا دوریم و دچار طلاق عاطفی شدیم. ولی رابطه جنسی به شدت خوبی داریم. من خودم متعجبم. چرا مگه این دو حس نباید باهم باشن؟ چطور میشه؟ چرا این رابطه جنسی رابطه عاطفیمونو بیشتر نمیکنه؟

چرا رابطه جنسی مون محبت بینمون رو بیشتر نمیکنه؟؟

یعنی امیدی به درست شدن رابطه عاطفیمون نداشته باشم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا میتونن با هرکسی رابطه داشته باشن ولی زنها حتما باید طرفو دوست داشته باشن تا باهاش رابطه داشته باشن

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

مردا میتونن با هرکسی رابطه داشته باشن ولی مردا حتما باید طرفو دوست داشته باشن تا باهاش رابطه داشته ب ...

اینم شوهرش رودوست داره مگه نمیبینژ میپرسه امیدی هست فقط دلخوره اسمش رو گذاشته طلاق عاطفی

من رابطه عاطفیمون بد باشه عمرا بزارم طرفم بیاد .یکم ناراحت باشم نمیتونم قبول کنم خودش هم میدونه

خب من نمیتونم پس بزنم خودمم راضی ام 🤦🏻♀️

فقط نمیدونم چرا این موضوع باعث نمیشه باهم مهربونتر باشیم و همش دعوا نکنیم و یانسبت بهم بی اهمیت نباشه

خب من نمیتونم پس بزنم خودمم راضی ام 🤦🏻♀️فقط نمیدونم چرا این موضوع باعث نمیشه باهم مهربونتر باشیم و ...

خب پس ایول بیخیال

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خب من نمیتونم پس بزنم خودمم راضی ام 🤦🏻♀️فقط نمیدونم چرا این موضوع باعث نمیشه باهم مهربونتر باشیم و ...

خوب دیگه تو راضی هستی .ولی من اون موقع که ناراحتم مغزم فرمون میده که خوشم نمیاد ازش چون ناراحتم

خوب دیگه تو راضی هستی .ولی من اون موقع که ناراحتم مغزم فرمون میده که خوشم نمیاد ازش چون ناراحتم

یعنی میگی پسش بزنم احتمال داره باهم درست و مهربونتر رفتار کنه؟؟