2777
2789
عنوان

نی نی عینکی

83 بازدید | 9 پست

دختر بزرگ نرم که سه سال و چهار ماهه عینکی شد

هر چشمش دو و نیم نمره آستیگمات داره

خیلی دلم گرفته 🥺

خودم از پنج شیش سالگی عینکیم

دوست داشتم دخترم عینک نزنه اما بچم ارثی چشماش آستیگماته

کسی دیدید بوش این سن عینکی باشه

میترسم بی اعتماد بنفس بشه

ما براش عینک خوشگل خریدیم و همش از عینکی شدنش تعریف میکنیم و بهش میگیم خانم دکتر براش باباش چمدون اسباب بازی وسیله پزشکیم خرید

همه تعریف تمجید میکنن اما تو خودآگاهش موثری نباشه خدا کنه من خودم بی اعتماد بنفس شدم با عینک

بخدا اشکال ندارهههه🫠💖

بزرگ تر که شد لیزیک میکنه

اتفاقا بچه ها با عینک چهره گوگولی تری دارنننن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اشکال ندارهههه🫠💖بزرگ تر که شد لیزیک میکنه اتفاقا بچه ها با عینک چهره گوگولی تری دارنننن

عزیزم چه فکر مثبت و قشنگی❤️😘

ان شالله بتونه لیزر کنه و بالاتر ازین نره

خداروشکر که همچین پدرمادر باشعوری داره .عزیزم من خودم عینکیم.لطفا حتی اکه بگن غیر موثر هم هست.ی روش هایی رو تحقیق کن که زیاد شماره چشم فرزندت بالا نره.اعتماد بنفس و عزت نفس هم به خیلی عوامل بستگی داره.الان عینکی تو جامعه زیاد شده .سعی کن رو ابعاد دیگه ی فرزندت کار کنی تا بی عزت نفس نشه.ممنون که مادر خوبی هستی❤️

خداروشکر که همچین پدرمادر باشعوری داره .عزیزم من خودم عینکیم.لطفا حتی اکه بگن غیر موثر هم هست.ی روش ...

فدای شما گلم خوبی و مهربونی از خودتونه عزیزم

آفرین بعد های دیگه راست میگید میشه با تقویت قسمت های دیگه این مورد و من رنگ کرد

ممنون از نظر شما قشنگم❤️🥰😍🍀💚

عزیزم چه فکر مثبت و قشنگی❤️😘ان شالله بتونه لیزر کنه و بالاتر ازین نره

💖😘

انشاالله گلم

اصلا نگران بالاتر رفتن نباش

اگر به درستی عینک بزنه و از گوشی دور باشه

اصلا بالا نمیره

اگرم رفت هم بازم اشکال نداره چون تا یه حدی به بعد پزشک قطره میده و اون خیلی کمک میکنه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

💖😘انشاالله گلماصلا نگران بالاتر رفتن نباشاگر به درستی عینک بزنه و از گوشی دور باشه اصلا بالا نمیره ...

ممنون عزیزدلم الهی آمین

آفرین گوشی تلویزیون و باید ازش دور کنیم و عینک همیشه به چشمش باشه🍀🥰

نمیتونم بهت بگم ناراحت نباش چون این تجربه رو رو خواهرم دارم و میدونم چقد سخته

ولی خب نذار نمره چشمش بره بالا گوشی براش سم خالصه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..