2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره بچه دارشیم

749 بازدید | 44 پست

۴ساله ازدواج کردیم. بااینکه درامدش خوبه وعاشق بچه ست ومهربونه. نمیذاره خودمون بچه دارشیم. خیلی خواستم حرف برنیم اوایل سکوت مطلق. بعدمدتی داد وفریاد که بچه نمیخوام. بعد دلایل الکی ببینیم وضعیت مملکت چیمیشه و حالا بچه واسه ادم چکارمیکنه... من نمیتونم ازبچه ومادرشدنم به ناحق بگذرم. نمیدونم جدایی درسته یا نه. ایا ممکنه رتضی شه به بچه دارشدن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب صحبت کن بگو من میترسم دیر بشه برام بگو اگر واقعا قصدشو داری بگو مثلا فلان زمان اگرم ک قصدشو نداری بگو تکلیف مو بدونم یکی از اقوام نزدیک ما چون خانمش نمیخواست هر کاری کرد بنده خدا خانمش راضی بشه نشد اخرشم مجبور شد طلاق بگیره ب محضی ک مرده اذواج کرد چون این خانمش دوست داشت سریع بچه دار شدن دوتا پشت هم

چنددفعه کوتاه اومده دلش نرم شده واسه بچه دارشدن. باز رفته رو دنده ی خودش.. کسی بوده شرایط منو داشته ...

شرایطتتو نداشتم چون مجردم

ولی کسایی که مثل تو بودنو دیدم

یکی به توافق نرسیدن جدا شدن

یکی شوهرش بچه نمیخواست زنش به زور بچه دوم اورد، مرد اصلا محل به بچه دوم نمیداد

ولی خب همه مثل هم نیستن،شاید شما بچه آوردی عاشقش شد