عروسکچوبی مدیر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 عنوان نی نی سایت یا اینستا یا هيچکدام | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست چرا اینجا اکثرا مشکل دارن مثل اختلاف با همسر وخانواده ویا مالی یا روانی یا ...ولی اینستا، همه بلاگرا پولدار وشیک، همه شوهرا همراه،همه خونه ها قشنگ وبزرگ ،هزار جور غذا و لباس،و...واقعیت بیرون بالاخره کدومه؟؟؟ افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏 1404/10/04 | 01:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girlywow عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 933 حب تو اینستا هم حسود و نمیدونم چش زدن واینچیزا که بیشتره چون به عینه دیده میشهبعد نقاب چرا؟؟مثلا یکی ... تو اینستا حسود کامنت بزارن یا ویو کنن براشون پول جمع میشه پس مهم نیست تو اینستا به هر بهونه شده سعی میکنن ویو جمع کنن به خودشون باشهولی اینجا حسودا تیکه میزنن و سودی هم ندارن براشون
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 اونجا خوشی میگن اینجا دعواواقعیت اینه روزای خوب و بد رو همه دارن یکی کمتر یکی بیشتررر دوتاشم بده بخدا،رو کاربرای دیگه واقعا تاثیر بدی میزارهکاش میتونستیم دور باشیم از فضاشون ،انگار معتاد شدیم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 ماها فقراییماونا اغنیا آخهههه چرا؟؟؟این وسط ترک برداشتیم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
fatemeh213 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 290 اینجا واقعیته چون کسی کسیو نمیشناسه،راحت حرف دلشو میزنه..ولی اونجا اکثرا از خوشیاشون پول در میارن خب
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5564 هیچکدوم باور ندارم خاطرات میده یادم که قلبمو ندم به یه آدم
خورشیددخت عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 859 آخهههه چرا؟؟؟این وسط ترک برداشتیم من اینجا رو بیشتر دوس دارمامنیتم بیشتره واقعی ترههر چند درازمدت آدم بدبین میشه 😁باید کنترل کرد
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 تو اینستا حسود کامنت بزارن یا ویو کنن براشون پول جمع میشه پس مهم نیست تو اینستا به هر بهونه شده سعی ... دخترم چند بار توضیح داده بهم چطور با ویو پول در میان، ولی من خوب متوجه نمیشم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 چون اونجا از اون کلیپایی ک میزارن و معروف میشن پول درمیارن .اینجا چ نفعی داره براشون؟تازه اینجا دوتا ... هر دوش انرژی منفی حالا من سعی میکنم کلیپای آموزشی ببیم وگاهی وسوسه میشم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6576 دوتاشم بده بخدا،رو کاربرای دیگه واقعا تاثیر بدی میزارهکاش میتونستیم دور باشیم از فضاشون ،انگار معتاد ... معتاد چی؟ اینستارو که پاک کن کاری نداره اینجا هم بنطرم کسی برنامه و هدف واقعی داشته باشه نمیاد که خودمم ندارمواقعا فضای اعتیاداوری نیست جذابیتی نداره 👊
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6576 هر دوش انرژی منفی حالا من سعی میکنم کلیپای آموزشی ببیم وگاهی وسوسه میشم کلیپ آموزشی رو از یوتیوب ببین حتی تایم بیشتری هم هست قشنگ ارزش داره 👊
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 اینجا واقعیته چون کسی کسیو نمیشناسه،راحت حرف دلشو میزنه..ولی اونجا اکثرا از خوشیاشون پول در میارن خب پس بحث پولههههه افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 معتاد چی؟ اینستارو که پاک کن کاری نداره اینجا هم بنطرم کسی برنامه و هدف واقعی داشته باشه نمیاد که خو ... اینجا اره ولی اینستا من کلی شینیون های خوشگل وراحت و آموزش غذا ودسر وکلی مطالب پزشکی وداریی و.. یاد گرفتم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
عروسکچوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3519 کلیپ آموزشی رو از یوتیوب ببین حتی تایم بیشتری هم هست قشنگ ارزش داره عه جدیممنون از راهنماییت آره این بهتره بنظرم افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏