2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه گفتن باید سقط کنی و قلب تشکیل تشده الکیه سقط نکن

اگر قرار ب سقط باشه رحم خودش طبیعی بچه رو سقط میکنه

هیچ وقت بچه ای ک باید سقط بشه رحم نگه نمیداره خودبخود سقط میشه و دفع میشه

اگه گفتن باید سقط کنی و قلب تشکیل تشده الکیه سقط نکن اگر قرار ب سقط باشه رحم خودش طبیعی بچه رو سقط ...

من جنینم مرده بود یه ماه هر کاری کردم سقط نشد و حتی تو شبکه سلامت شنیدم ک رحم 60 درصد جنینای مشکلدار و دفع میکنه بقیه باید یه دخالتی صورت بگیره

من جنینم مرده بود یه ماه هر کاری کردم سقط نشد و حتی تو شبکه سلامت شنیدم ک رحم 60 درصد جنینای مشکلدار ...

وای جدی.😯

متاسفام عزیزم.

نمیدونم والا من اینجوری شنیدم البته گفتم برا ازمایش غلبارگری ک میگن قلب تشکیل نشده و باید سقط شه الکیه 

در 90درصد مواقع بچه مغزش زودتر تواینماه از قلبش تشکیل میشه و تو سنونشون نمیده میبینن قلب نداره میگن سقط کنن

ک اگه بچه رو سقط نکنن اینا نخبه میشن. من خودم دوستم یبار بخاطرهمین مورد بزور سقط کرد 

بعداحریانوفهمید سر دومی هم بهش گفتن سقط کن نکرد بچش موند الانم خیلی خیلی باهوشه.

یکی دیگم بعد13سال حامله شد گفتن اینجوریه قلب نداره خیلی ناراحت بود میخواست سقط کنه نذاشتم الان 8ماهه.

تواین مورد ا ه واقعا قلب بچه تشکیل نشه هیچ وقت خودبخود سقط میشه خودش زنده نمیمونه و احتیاج به سقط زوری و کشتن یه معصوم بیگناه نیست

وای جدی.😯 متاسفام عزیزم. نمیدونم والا من اینجوری شنیدم البته گفتم برا ازمایش غلبارگری ک میگن قلب ...

بله حرف شما درسته واسه قلب نباید عجله کرد متاسفانه خانمای ما اطلاعات کامل نیس  تا میگن قلب تشکیل نشده خودشونو میبازن

من قرص سایتوتک اصلو از این شماره تهیه کردم (09368276195) خودم‌ کارمند بیمارستان هستم و ایشون همکار یکی از دوستانم بود ک تو این زمینه واقعا تخصص داشت و قابل اعتماد بود.چون من باراولم بود به شدت استرس داشتم.ولی خداروشکر ایشون موقع مصرف دائم جویای حالم بودن و همراهیم میکردن تلفنی‌.حین مصرف تحرک داشتم تا اینکه به خونریزی و دفع لخته افتادم.سقط من کلا ۵ساعت طول کشید‌.و‌بعدش هم اصلا درد نداشتم و نیاز به استراحت نبود بااینکه مرخصی هم گرفته بودم.یک هفته بعد هم سونو واژینال دادم که خدارو شکر کامل تخلیه شده بود‌ و چیزی باقی نمونده بود.واقعا قرص بهترین روشه برای کسایی که می‌خوان سقط انجام بدن.آمپول‌ خطر داره و‌ کورتاژ هم عوارض زیادی داره و اصلا خوب نیست.بااین شماره ای ک نوشتم تماس بگیر میتونی قرص اصل رو ازش تهیه کنی.

امیدوارم مشکلت حل بشه